Foreigner in juni naar TivoliVredenburg

foreigner
Foreigner in juni naar TivoliVredenburg
Door myrthehuisman op 13 november 2019 - 13:51 De Amerikaanse rockband Foreigner zal op 10 juni spelen in TivoliVredenburg.

Foreigner is sinds 1976 actief. De band brak eind jaren 70 door en scoorde een hit met het nummer 'Cold As Ice'. Ook nummers zoals 'Waiting For A Girl Like You' en 'I Want To Know What Love Is' waren een groot succes. De band heeft wereldwijd meer dan 80 miljoen albums verkocht. Gisteren werd bekend dat Foreigner zal optreden op Graspop Metal Meeting. TivoliVredenburg heeft hem dus gestrikt voor een Nederlandse show.

De voorverkoop voor het concert van Foreigner in Utrecht begint 15 november 12:00. Kaarten worden verkocht voor €45.10 per stuk. Via deze link kan je kaarten kopen voor het optreden.

Wil je zeker weten dat je de kaartverkoop niet mist? Stel een reminder in! Door een reminder in te stellen ontvang je een mailtje wanneer de kaartverkoop begint.Via deze link stel je zo'n reminder in.


Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Live At Amsterdamse Bos news

DE DIJK DRIEMAAL NAAR LIVE AT AMSTERDAMSE BOS IN JUNIDe Amsterdamse band De Dijk heeft nog een hele tour voor de boeg. Toch...

Greta van Fleet - AFAS Live news

IN THE PICTURE: GRETA VAN FLEET, HANS ZIMMER, BANKS,... Het festivalseizoen is inmiddels al afgelopen, wel zijn er uiteraard nog...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.