Twee keer Paradiso voor Barry Hay & JB Meijers

Golden Earring Barry Hay
Twee keer Paradiso voor Barry Hay & JB Meijers
Door myrthehuisman op 13 november 2019 - 12:38 Gisteravond werd bekend dat Barry Hay en JB Meijers op 8 april samen een concert geven in Paradiso, de kaartverkoop voor dat concert ging direct van start en was snel uitverkocht. Op 7 april geven ze een extra show.

Barry Hay kennen we als zanger van Golden Earring. JB Meijers is gitarist en producer, hij trad onder andere op samen met Acda en De Munnik en De Dijk. In Paradiso zullen ze samen hun favoriete nummers van het album 'For You Baby' laten horen dat op 15 november verschijnt. Het album hebben ze samen opgenomen. De twee werden vrienden nadat Barry in 2017 aan het tv-programma 'Ilse's Veranda' van Ilse DeLange meedeed. Tijdens de concerten in Paradiso zal het de eerste keer zijn dat ze samen op het podium staan met hun nieuwe album.

Kaarten voor het concert op 7 april kosten €23 en kan je vinden via deze link. De kaartverkoop is direct van start gegaan. Voor het concert op 8 april zijn geen kaarten meer verkrijgbaar.

BESTEL GELIJK TICKETS VOOR DEZE CONCERTEN
Bestel tickets Barry Hay / JB Meijers in Paradiso
Bestel gelijk je ticket
KIES TICKET
di 07 apr
Barry Hay & Jb Meijers
Paradiso, Amsterdam
€ 23,00
wo 08 apr
Barry Hay & Jb Meijers
Paradiso, Amsterdam
€ 23,00
Greta van Fleet - AFAS Live news

IN THE PICTURE: GRETA VAN FLEET, HANS ZIMMER, BANKS,...Het festivalseizoen is inmiddels al afgelopen, wel zijn er uiteraard nog...

Ludovico Einaudi

LUDOVICO EINAUDI NAAR MUZIEKGEBOUW EINDHOVEN Ludovico Einaudi komt naar Nederland. Op woensdag 25 maart 2020 zal hij een...

REACTIES

geen avatar
do 14 nov 2019 05:12

eatsleeprave.. Het wordt er bij die boy's nou niet bepaald beter op...

 -1

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.