concert: De Dijk in Maassilo op ZATERDAG 09 NOVEMBER 2019

  • De Dijk
    Dauwpop 2012
    © Tim van Veen
  • De Dijk
    Paaspop Schijndel 2012
    © Marcel Poelstra

Podiuminfo foto's van De Dijk in Maassilo

ZA.
09 NOV
DE DIJK 19:00 uur Maassilo, Rotterdam (door: Rotown )
2019
Hoofdprogramma De Dijk

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zaterdag 09 november 2019.
Dat is 1628 dagen geleden.

Overzicht tickets dit concert
Tickets De Dijk in Maassilo
DEZE De Dijk TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
za 09 nov
Maassilo, Rotterdam
€ 32,00

EXTRA INFORMATIE

De Dijk is een band voor het leven. Dat heeft het Amsterdamse gezelschap rondom Huub van der Lubbe zelf stiekem ook wel door: voor iedere hit van het kaliber Als Ze Er Niet Is zijn er een handjevol vergeten pareltjes als Melkboer en Liefje Liefje, die door de decennia niets aan zeggingskracht inboeten. Vandaar dus het albumproject Groef: De Dijk keert terug naar die liedjes die door de schimmen van het verleden het repertoire verlieten.

Bijna veertig jaar lang is De Dijk een begrip in de popmuziek; die vertrouwde vaderlandse stampei van blues, soul, rock en chanson rijpt als een goede wijn. En binnen dat rijke oeuvre weet de groep steeds opnieuw een universeel sentiment te vangen, en de expressieve stem van Van der Lubbe komt nog altijd vanuit de tenen. Vanavond in de Maassilo zal de De Dijk wederom de wateren trotseren.

Foto's van De Dijk

Foto De Dijk te Meerpop 2010 Foto De Dijk te Night At The Park 2015 Foto De Dijk te De Dijk - 8/12 - Atak Foto De Dijk te Paaspop Schijndel 2012 Foto De Dijk te De Dijk - 16/12 - Paradiso Foto De Dijk te De Dijk - 16/12 - Paradiso
 
Bekijk alle 160 foto's van De Dijk

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe zijn geweest