concert: Barry Hay / JB Meijers in Paradiso

DI.
07 APR
BARRY HAY / JB MEIJERS Grote Zaal, 20:30 uur Paradiso, Amsterdam
2020
HOOFDPROGRAMMA Barry Hay JB Meijers
BESTEL TICKETS VOOR DIT CONCERT
Bestel tickets Barry Hay / JB Meijers in Paradiso
Tickets Barry Hay / JB Meijers:
di 07 apr
Paradiso, Amsterdam
€ 23,00

EXTRA INFORMATIE

Twee van de grootste talenten uit de Nederpop bundelen de krachten om samen hun favoriete liedjes te spelen in Paradiso. Op 'For You Baby' van Golden Earring's Barry Hay en JB Meijers - gitarist en producer van onder meer De Dijk, Acda en de Munnik en The Common Linnets - hoor je bekende en minder bekende nummers van bijvoorbeeld van Roy Orbison gespeeld met een Zuid-Amerikaanse flair, Bob Dylan in een mariachi-jasje en Bruce Springsteen.
Barry en JB kennen elkaar al langer, maar toen Barry in 2017 meewerkte aan Ilse DeLange’s tv-programma ‘Ilse’s Veranda’ raakten ze bevriend. Na hun akoestische uitvoering van ‘Radar Love’ bij De Wereld Draait Door ontstond er een echte klik tussen de twee. Toen Barry voorgelegd werd om een album vol duetten op te laten nemen zei hij; ‘Prima, maar dan wil ik het wel samen met JB doen!’.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

FOTO'S VAN Barry Hay, JB Meijers

Foto Barry Hay te Holland Zingt Hazes - 20/04 - Ziggo Dome Foto Barry Hay te Holland Zingt Hazes - 20/04 - Ziggo Dome Foto Barry Hay te Holland Zingt Hazes - 20/04 - Ziggo Dome
 
Bekijk alle 3 foto's van Barry Hay

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERD NIEUWS