Ludovico Einaudi naar Muziekgebouw Eindhoven

review: Ludovico Einaudi - 09/07 - AFAS Live Ludovico Einaudi
Ludovico Einaudi naar Muziekgebouw Eindhoven
Door larissapronk op 13 november 2019 - 12:22 Ludovico Einaudi komt naar Nederland. Op woensdag 25 maart 2020 zal hij een optreden geven in de grote zaal van Muziekgebouw Eindhoven.

Ludovico Einaudi is een Italiaanse pianist en componist. Zijn muziek valt te omschrijven als modern klassiek, minimalistisch en elektronisch. Naast het maken van klassieke muziek, componeert hij ook heel veel filmmuziek. Zo heeft hij muziek gemaakt voor bekende films als Intouchables en Black Swan.

Reguliere tickets kosten €79,- en gaan aankomende vrijdag 15 november om 10:00 uur in de voorverkoop. Tickets voor het concert van Ludovico Einaudi koop je hier.

Wil je een reminder ontvangen als de verkoop begint? Stel hier in dat je een mailtje wilt ontvangen als de kaartverkoop voor Ludovico Einaudi in Muziekgebouw Eindhoven begint.
Bestel tickets Ludovico Einaudi in Muziekgebouw Eindhoven
Tickets Ludovico Einaudi
wo 25 mrt
Muziekgebouw Eindhoven, Eindhoven
€ 79,00
Golden Earring Barry Hay1

TWEE KEER PARADISO VOOR BARRY HAY & JB MEIJERSGisteravond werd bekend dat Barry Hay en JB Meijers op 8 april samen een...

Inhaler

INHALER VOLGEND JAAR MET TOUR LANGS MELKWEG EN TRIX De Ierse band Inhaler zal op 16 januari te zien zijn in Melkweg, op 3 maart...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.