concert: Barry Hay / JB Meijers in Paradiso op WOENSDAG 08 APRIL 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Barry Hay
    Holland Zingt Hazes - 20/04 - Ziggo Dome
    © Peter in ´t Hout


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Barry Hay / JB Meijers in Paradiso) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


WO.
08 APR
BARRY HAY / JB MEIJERS Grote Zaal, 20:30 uur Paradiso, Amsterdam
2020
Hoofdprogramma Barry Hay JB Meijers
Concert uitverkocht
Barry Hay / JB Meijers in Paradiso is uitverkocht.
Dit concert was uitverkocht.
wo 08 apr
Barry Hay & JB Meijers
Paradiso, Amsterdam
€ 23,00

EXTRA INFORMATIE

Twee van de grootste talenten uit de Nederpop bundelen de krachten om samen hun favoriete liedjes te spelen in Paradiso. Op 'For You Baby' van Golden Earring's Barry Hay en JB Meijers - gitarist en producer van onder meer De Dijk, Acda en de Munnik en The Common Linnets - hoor je bekende en minder bekende nummers van bijvoorbeeld van Roy Orbison gespeeld met een Zuid-Amerikaanse flair, Bob Dylan in een mariachi-jasje en Bruce Springsteen.
Barry en JB kennen elkaar al langer, maar toen Barry in 2017 meewerkte aan Ilse DeLange’s tv-programma ‘Ilse’s Veranda’ raakten ze bevriend. Na hun akoestische uitvoering van ‘Radar Love’ bij De Wereld Draait Door ontstond er een echte klik tussen de twee. Toen Barry voorgelegd werd om een album vol duetten op te laten nemen zei hij; ‘Prima, maar dan wil ik het wel samen met JB doen!’.

Foto's van Barry Hay, JB Meijers

Foto Barry Hay te Holland Zingt Hazes - 20/04 - Ziggo Dome Foto Barry Hay te Holland Zingt Hazes - 20/04 - Ziggo Dome Foto Barry Hay te Holland Zingt Hazes - 20/04 - Ziggo Dome
 
Bekijk alle 3 foto's van Barry Hay

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws