Sportpaleis en twee keer Ziggo Dome voor Queen en Adam Lambert

Queen + Adam Lambert
Sportpaleis en twee keer Ziggo Dome voor Queen en Adam Lambert
Door RobZ op 25 september 2019 - 09:16 De originele bandleden van Queen, Brian May en Roger Taylor, trekken komend voorjaar Europa weer door samen met frontman Adam Lambert. Het wordt de eerste keer dat Queen optreedt sinds de razend populaire, met Oscars bekroonde film “Bohemian Rhapsody” werd uitgebracht.

De “Rhapsody”- tour van Queen, al geprezen als een wonder op gebied van “technische vooruitgang”, gaat begin 2020 van start met zeventien arena- en stadionshows in Zuid-Korea, Japan, Australië en Nieuw-Zeeland. In hun nieuwste productie laten Queen + Adam Lambert nogmaals zien dat zij meester zijn op het gebied van extravagante optredens en weelderige visuals.

Set designer Ric Lipson zegt over de twee-en-een-half uur durende productie: “A new chapter in the history of the band. Once again for them expanding the parameters of what a live music experience can be, this new show delivers the band’s most spectacular yet, an innovative and interactive celebration of the continued power of Queen’s music.”

Op 27 mei zijn Queen en Adam Lambert te zien in het Sportpaleis van Antwerpen. Op 29 en 30 mei doen Queen en Adam Lambart de Ziggo Dome in Amsterdam aan. Op een rijtje ziet dat er zo uit:

27-05-2020 - Sportpaleis, Antwerpen (tickets)
29-05-2020 - Ziggo Dome, Amsterdam (tickets)
30-05-2020 - Ziggo Dome, Amsterdam (tickets)

De kaartverkoop voor deze drie concerten start vanochtend om 10:00 uur precies. Via de bovenstaande ticketlinks kom je op de plek van online verkoop uit. Tickets voor het concert in de Ziggo Dome gaan over de toonbank vanaf 84 euro. Er zijn natuurlijk een aantal VIP-opties beschikbaar.

Queen en Adam Lambert waren voor het laatst in 2018 in Nederland en Belgie te zien. Toen gaf de band uitverkochte concerten in het Sportpaleis en Ahoy. Hier waren we aanwezig en maakten we dit (foto)verslag. Eind 2017 was de band te zien in de Ziggo Dome.


Altijd op de hoogte van al het concertnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Hedon

DAVE BUDHA MET DEBUUTALBUM OP TOUR IN DECEMBERDe Nederlandse rapper Dave Budha bracht op 6 september zijn debuutalbum...

Rich Brian

RICH BRIAN NAAR DE MELKWEG Rich Brian gaat op tour en komt ook naar Amsterdam. De rapper zal op 27...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.