The Tribute Live in Concert ook in 2025 weer terug voor een show in de Ziggo Dome

Battle of the Bands - tribute
The Tribute Live in Concert ook in 2025 weer terug voor een show in de Ziggo Dome
Door noasgallery op 15 april 2024 - 13:11 Op donderdag 17 april 2025 keert The Tribute - Live in Concert terug naar de Ziggo Dome. De vier finalisten van het nieuwe seizoen van The Tribute – Battle of the Bands geven dan weer een live optreden in de grote Amsterdamse concertzaal. Kaarten zijn net als afgelopen jaren exclusief verkrijgbaar via het Priority platform van Vodafone en Ziggo.

Volgend jaar is het weer zover: de beste tribute bands van Nederland strijden om een plek op het podium in een nieuw seizoen van The Tribute - Battle Of The Bands. In deze muzikale competitie gaan fanatieke tributebands de strijd met elkaar aan, waarbij ze de sound en stem van het origineel tot in perfectie proberen te evenaren. De vier beste bands krijgen de kans om de Ziggo Dome op zijn kop te zetten met een spetterende show.

Dit jaar werden er vier The Tribute live in Concert concerten in de Ziggo Dome gegeven. Podiuminfo was aanwezig voor een fotoverslag. Check hier onze foto's van The Fortunate Sons, Douglas & Bosco, Bee Gees Forever en Brothers of Blues.

Haal hier je tickets voor The Tribute – Battle of the Bands. Let op: Kaarten zijn exclusief verkrijgbaar via het Priority platform van Vodafone en Ziggo! Prijzen liggen tussen de €41 en €50 euro.



Nooit meer belangrijk concertnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Bestel tickets The Tribute - Live in Concert in Ziggo Dome
Tickets The Tribute - Live in Concert
do 17 apr
Ziggo Dome, Amsterdam
€ 41,00 - 50,00
Ben L'oncle Soul

BEN L'ONCLE SOUL IN 2025 TERUG NAAR NEDERLAND VOOR...Dit jaar verkocht de Franse soulzanger Ben L'Oncle Soul zijn concerten in...

yellowcardnews

YELLOWCARD IN NOVEMBER TE ZIEN IN UTRECHT EN... Yellowcard komt terug, en wel met een jubileumtour genaamd ' Celebrating 20...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.