Ziggo Dome voor kersverse Eurovisie Songfestival en platina plaat-winnaar Duncan Laurence

Duncan Laurence
Ziggo Dome voor kersverse Eurovisie Songfestival en platina plaat-winnaar Duncan Laurence
Door op Het zijn mooie tijden voor Duncan Laurence en zijn fans. Een week geleden won hij namens Nederland voor het eerst in 44 jaar het Eurovisie Songfestival (met het nummer Arcade), waardoor deze volgend jaar in Nederland wordt georganiseerd. Bij thuiskomst in Nederland stond er gelijk een speciale uitzending van Pauw op het programma waar hij verrast werd met een platina plaat.

Daarnaast kondigde hij een Europese tour aan, met shows in Nederland waar later ook nog een concert in België bijkwam en nu is ook nog bekend gemaakt dat Duncan op 26 maart 2020 in de Ziggo Dome staat!

Tickets voor deze show gaan morgen (25 mei) in de voorverkoop. Een kaartje kost je dan tussen de 35 en 40 euro (exclusief servicekosten). Uiteraard kan je je ook aanmelden voor onze ticketreminder, dan ben je er zeker van dat je de kaartverkoop niet mist!
Bestel tickets Duncan Laurence in Ziggo Dome
Tickets Duncan Laurence
do 26 mrt
Ziggo Dome, Amsterdam
€ 38,50 - 49,50
Villagers

VILLAGERS IN NOVEMBER NAAR LANTARENVENSTER,...In november komt de Ierse indiefolkband Villagers naar Nederland en België om...

festivalinfonieuwlogo

DIT WEEKEND IN DE VOORVERKOOP: O.A. UNDERWORLD,... Omdat we ons kunnen voorstellen dat je wel eens wat mist, maken wij wekelijks...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.