The Dead South komt volgend jaar naar de AFAS Live

The Dead South
The Dead South komt volgend jaar naar de AFAS Live
Door MartinaFagel op 30 april 2024 - 10:52 The Dead South geeft op 12 maart 2025 een concert in AFAS Live Amsterdam. De tourdata van de band in 2024 raakten zo snel uitverkocht dat de band besloten heeft een nieuwe tour te plannen voor het vroege voorjaar van 2025. Tickets zijn te koop vanaf 3 mei en de ticketprijs is €53,50.

In februari kwam The Dead South met het album “Chains & Stakes” waarmee ze de hele wereld over toeren. Vanwege het succes en uitverkochte zalen is besloten een tweede Europese tour te plannen.

The Dead South is een bluegrass-ensemble met een heavy metal attitude. Op “Chains & Stakes” laat zien dat de band is gegroeid, zowel in de songwriting en storytelling als op muzikaal vlak. De band transformeert moeiteloos van traditionele bluegrass naar doom metal en alles daartussenin en blijft daardoor boeiend en relevant.

Wil jij aanwezig bij dit concert in de AFAS Live?
Bestel via deze link jouw ticket voor The Dead South 12-03-2025 in AFAS Live Amsterdam




Nooit meer belangrijk concertnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Bestel tickets The Dead South in AFAS Live
Tickets The Dead South
wo 12 mrt
AFAS Live, Amsterdam
Russ

RUSS DIT NAJAAR MET NIEUWE SHOWS NAAR BELGIË EN...Op maandag 9 september en zondag 10 november speelt de Amerikaanse rapper...

Billie Eilish

BILLIE EILISH VOLGEND JAAR MEI DRIE KEER IN DE ZIGGO... Zojuist is aangekondigd dat Billie Eilish volgend jaar mei drie keer in de...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.