Kate Tempest op de planken van Botanique en Bitterzoet

Kate Tempest
Kate Tempest op de planken van Botanique en Bitterzoet
Door op Dichter en zangeres Kate Tempest komt op 3 mei naar Botanique te Brussel en op 7 mei naar Bitterzoet te Amsterdam. Tijdens de shows zal ze haar nieuwe muziek presenteren, met de single 'Bubble Muzzle' geeft de zangeres alvast een voorproefje.

Je kunt Tempest natuurlijk kennen van haar hiphop en pop nummers waarin ze serieuze onderwerpen als sociaal-economische misstanden, armoede en het klassenstelsel aansnijdt met poëtische en pakkende teksten. Een goed voorbeeld hiervan is haar bekendste nummer 'Europe Is Lost' uit haar meest recente album 'Let Them Eat Chaos', uiteraard zal deze ook te horen zijn tijdens de concerten.

De shows:
03-05-2019 - Botanique te Brussel (uitverkocht)
07-05-2019 - Bitterzoet te Amsterdam (tickets)

De voorverkoop voor Kate Tempest op 7 mei in Bitterzoet te Amsterdam start op vrijdag 14 december om 10.00. Tickets zijn verkrijgbaar voor €18.16 via deze link.

Helaas zijn de tickets voor Kate Tempest op 3 mei in Botanique te Brussel uitverkocht, wel kun je je inschrijven voor een maillijst om nog kans te maken op tickets.

Wil je een mailtje ontvangen als de voorverkoop begint? Dat kan! Stel hier een reminder in voor Kate Tempest in Bitterzoet.

BESTEL GELIJK TICKETS VOOR DEZE CONCERTEN
Bestel tickets Kate Tempest in Botanique
Tickets Kate Tempest
KIES TICKET
vr 03 mei
Kate Tempest
Botanique, Brussel
€ 17,00 - 21,00
di 07 mei
Kate Tempest
Bitterzoet, Amsterdam
€ 16,00
Whitesnake

WHITESNAKE MET 'FLESH & BLOOD' TOUR NAAR 013Op woensdag 12 juni komt Whitesnake met hun 'Flesh & Blood' tour naar...

band of horses

BAND OF HORSES NAAR LIVE AT AMSTERDAMSE BOSTHEATER Band of Horses laat voor even de grote festivals als Coachella, Glastonbury...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.