Amsterdamse band EUT neemt afscheid met concert in Bitterzoet

EUT news_groot
Amsterdamse band EUT neemt afscheid met concert in Bitterzoet
Door KayleeV op 19 september 2023 - 10:48 Na een muzikale reis van negen jaar heeft de Amsterdamse band EUT besloten om hun carrière af te sluiten. Gelukkig voor hun fans is er nog één laatste kans om hen live te zien optreden. Op 17 oktober 2023 zal het vijftal een afscheidsconcert geven in Bitterzoet.

EUT staat bekend om hun jaren 90 geïnspireerde muziek met een energieke en gedurfde stijl, aangevoerd door de frontvrouw Megan de Klerk. De band werd in 2016 opgericht na een ontmoeting op de plaatselijke kunstacademie en bracht al snel hun debuutalbum 'Fool For The Vibes' uit, gevolgd door twee andere albums.

Hun laatste album, 'Be My Reactor', dat tot stand kwam tijdens de coronapandemie, markeert een diepere duik in persoonlijke thema's en is volledig zelf geproduceerd. De band nam de tijd voor dit bevlogen experiment, vrij van strakke deadlines en tourschema's.

De ticketverkoop voor het afscheidsconcert is reeds begonnen, en kaartjes zijn verkrijgbaar voor € 10,50 per stuk. Hier koop je tickets voor het afscheidsconcert van EUT in Bitterzoet op 17 oktober.Wekelijks het belangrijkste concertnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefBestel tickets EUT in Bitterzoet
Tickets EUT
di 17 okt
Bitterzoet, Amsterdam
€ 10,50
Dave Matthews Band goed

DAVE MATTHEWS BAND NA VIJF JAAR TERUG LANGS AFAS...In 2024 tourt Dave Matthews Band weer langs de Europese podia. Met een nieuw...

UB40 news

UB40 OOK IN VERSIE MET ALI CAMPBELL NAAR ZIGGO DOME Het zijn verwarrende tijden voor fans van UB40. Een aantal maanden geleden...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.