Paradiso Noord krijgt bezoek van DeVotchKa

DeVotchKa 2
Paradiso Noord krijgt bezoek van DeVotchKa
deel via whatsapp
Door op Zeven jaar hoorde je niks van ze, maar DeVotchKa is terug. Samen met artiesten als Gogol Bordello en Calexico verrijkt DeVotchKa de indiemuziek door er een werelds tintje aan te geven. De band uit Colorado tourde met artiesten als 16 Horsepower en Flogging Molly.

De vier leden weten verschillende invloeden als spaghetti Western, cabaret, Oost-Europese dans en punk naadloos in elkaar te verweven. De soundtrack voor de film Little Miss Sunshine leverde DeVotchKa in 2006 een Grammy-nominatie op.

Na vier succesvolle albums nam DeVotchKa in 2011 een pauze die tot 2018 duurde. Nu is de band terug met het zesde album This Night Falls Forever. Vrijdag 30 november live te bewonderen in Paradiso Noord, tickets van 19,86 euro zijn hier verkrijgbaar.


deel via whatsapp
Cloud Nothings

CLOUD NOTHINGS KOMT LANGS 013 EN PARADISO NOORDOp dinsdag 5 februari staat de band Cloud Nothings op de planken van het...

Blood Red Shoes

BLOOD RED SHOES TREEDT OP IN VERA EN SUGARFACTORY Op 3 februari komt het duo Blood Red Shoes naar Vera te Groningen. Een paar...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.

GERELATEERD NIEUWS