Gotu Jim kondigt twee shows aan in april 2024

Gotu Jim
Gotu Jim kondigt twee shows aan in april 2024
Door Semberendsen op 25 januari 2024 - 12:48 De Nederlandse artiest Gotu Jim maakt zich klaar om het publiek te betoveren met twee exclusieve shows in april 2024.

Op 4 april zal Gotu Jim het podium betreden in de Tolhuistuin in Amsterdam, gevolgd door een tweede show op 11 april in Bird, Rotterdam, Met kaartjes geprijsd rond de 20 euro.

Gotu Jim, wiens naam vertaald kan worden als 'Gouden Jim', heeft de Nederlandse muziekscene veroverd sinds zijn debuut-EP 'Tweede Klas' in 2018. Zijn bekende nummers zoals 'Stiekem Wil Ik DJ Zijn' en het enthousiast ontvangen album 'Niet Geslapen, Wel Gedoucht' hebben hem in de schijnwerpers gezet, zelfs met een nominatie voor een 3voor12 award.

Terwijl fans reikhalzend uitkijken naar zijn nieuwe single 'Nog Een Keer', die aanstaande vrijdag wordt uitgebracht, kondigt Gotu Jim de twee shows aan als een gelegenheid om zijn ketaverse te delen.

De concerten:
04-04-2024 - Tolhuistuin, Amsterdam (tickets)
11-04-2024 - BIRD, Rotterdam (tickets)

De kaartverkoop voor de shows start op vrijdag 26 januari om 11.00 uur. De kaartverkoop niet missen? Stel hier een reminder in voor de show van Amsterdam. En hier voor de show in Rotterdam.


Nooit meer belangrijk concertnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Xavier Rudd

ZOMERSE TUNES VAN XAVIER RUDD NAAR LIVE AT THE...Op de avonden van vrijdag 16 en zaterdag 17 augustus 2024 belooft het...

Duncan Laurence

DUNCAN LAURENCE BIEDT FANS UNIEKE KANS OM SAMEN TE... Songfestivalwinnaar Duncan Laurence , bekend van zijn hit "Arcade" , biedt...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.