Blood Red Shoes treedt op in Vera en Sugarfactory

Blood Red Shoes
Blood Red Shoes treedt op in Vera en Sugarfactory
Door MichaelaHendriksen op 18 september 2018 - 11:08 Op 3 februari komt het duo Blood Red Shoes naar Vera te Groningen. Een paar dagen later is de 2-koppige band ook te zien, namelijk op 6 februari in de Sugarfactory te Amsterdam.

Blood Red Shoes brak door met hun studioalbums ‘Box of Sectrets’ (2008), ‘Fire Like This’ (2010), ‘In time to Voices’ (2012) en ‘Blood Red Shoes’ (2014). Naast de studioalbums hebben ze online het album ‘Tied at the Wrist’ (2015) gereleased met 10 geremixte nummers uit hun vorige albums. Daarnaast hebben ze dit jaar nog de singles ‘God Complex’ en Call Me Up Victoria’ uitgebracht. Blood Red Shoes was in 2016 voor het laatst te zien in België tijdens het Absolutely Free Festival te Genk.

Tickets voor Blood Red Shoes in Vera en Sugar Factory zijn nu in de voorverkoop. Tickets voor Blood Red Shoes op 3 februari in Vera zijn verkrijgbaar voor €16,-. Via deze link koop je tickets voor Blood Red Shoes in Vera. Tickets voor Blood Red Shoes in Sugar Factory zijn verkrijgbaar voor €15,- exclusief lidmaatschap. Via deze link koop je tickets voor Blood Red Shoes in Sugar Factory.

Update: 2 februari ook in Botanique (Brussel).Altijd op de hoogte van al het concertnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefDeVotchKa

PARADISO NOORD KRIJGT BEZOEK VAN DEVOTCHKAZeven jaar hoorde je niks van ze, maar DeVotchKa is terug. Samen met...

The Australian Pink Floyd Show

KONINKLIJK CIRCUS VERWELKOMT THE AUSTRALIAN PINK... Al meer dan dertig jaar brengt de 10-koppige band van The Australian Pink...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.