Drie progrock acts naar de Cacaofabriek

Aviv Geffen
Drie progrock acts naar de Cacaofabriek
deel via whatsapp
Door op De Cacaofabriek in Helmon begint 2018 goed met de bevestiging van drie exclusieve Nederlandse concerten van progrockbands Aviv Geffen, Amplifier en Graham Bonnet.

Op 23 januari 2018 (tickets) komt Aviv Geffen naar de Cacaofabriek in teken van de release van zijn album 'V' en Blackfield: het project wat de Israëlische multi-instrumentalist samen heeft met niemand minder dan Steven Wilson.

Ook het Engelse gezelschap Amplifier komt naar Helmond. De band uit Manchester speelt een aantal shows op het vasteland van Europa ter promotie van haar laatste album 'Trippin’ With Dr Faustus'. Amplifier heeft echter beloofd op 4 mei(tickets) zeker ook werk te spelen van publieksfavorieten als ‘Insider’, ‘The Octopus’ en ‘Echo Street’.

Tenslotte zal op vrijdag 24 mei Graham Bonnet naar Helmond komen. De voormalige frontman van bands als Rainbow (hij zong onder andere het legendarische ‘Since You’ve Been Gone’), Michael Schenker Group (het album ‘Assault Attack’) en Alcatrazz (met Yngwie Malmsteen) komt met een eigen band naar ons land en zal een dwarsdoorsnede van zijn oeuvre spelen. In zijn band zit onder andere super gitarist Joey Tafolla!

Voor de drie concerten zijn kaarten al beschikbaar. Ticketlinks vind je hierboven!
deel via whatsapp
Ziggo Dome

VIERDE CONCERT IN ZIGGO DOME VOOR ROGER WATERSDe Britse rockmusicus en songwriter Roger Waters kwam al voor drie shows...

The Charm The Fury

THE CHARM THE FURY MOET NOODGEDWONGEN VIERTAL... De Amsterdamse metalband The Charm The Fury heeft voor de tour een viertal...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.

GERELATEERD NIEUWS