Vierde concert in Ziggo Dome voor Roger Waters

Roger Waters Gelredome
Vierde concert in Ziggo Dome voor Roger Waters
Door evaruiten op 12 december 2017 - 10:36 De Britse rockmusicus en songwriter Roger Waters kwam al voor drie shows naar Ziggo Dome tijdens zijn Us + Them tour. Zojuist is er bekendgemaakt dat hij daar nog een vierde show aan vast plakt! Niet alleen zal hij op 18, 19 en 22 juni komen, maar ook op 23 juni een concert geven in de Amsterdamse poptempel!

Roger Waters werd bekend als lid van Pink Floyd, maar sinds midden jaren '80 speelt hij solo. Naast de klassieke nummers als ‘Wish You Where Here’, ‘Dark Side Of The Moon’ en ‘The Wall’ komt tijdens deze tour ook zijn solowerk en nummers uit zijn nieuwste album 'Is This The Life You Really Want?' aan bod.

Tickets voor het vierde concert in de Ziggo Dome te Amsterdam begint op 15 december om 10:00. Tickets zijn te verkrijgen via deze link en kosten tussen de 59,- en de 89,- euro. Hier kun je een reminder instellen voor de start van de voorverkoop.


Wekelijks het belangrijkste concertnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



billy ocean

PARADISO ONTVANGT AANKOMENDE ZOMER BILLY OCEANSoullegende Billy Ocean komt terug naar Nederland. In de jaren ‘70 en ‘80...

Cacaofabriek news

DRIE PROGROCK ACTS NAAR DE CACAOFABRIEK De Cacaofabriek in Helmon begint 2018 goed met de bevestiging van drie...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.