PODIUM: Cacaofabriek Helmond

 
foto Cacaofabriek Helmond
logo Cacaofabriek Helmond
ADRES Cacaokade 1 5705 LA Helmond Nederland
zoek overnachting
 

Cacaofabriek AGENDA

Bekijk de complete Cacaofabriek Helmond concertagenda
logo Cacaofabriek Helmond
ADRES Cacaokade 1 5705 LA Helmond Nederland
zoek overnachting
 

ALGEMENE INFORMATIE

De Cacaofabriek is dé plek voor (pop)muziek in Helmond. Deze voormalige cacaofabriek is omgebouwd tot een prachtige en vooral creatieve locatie! Naast een mooie, intieme popzaal beschikt het pand over drie filmzalen, een expositieruimte, een brasserie en verschillende creatieve bedrijven.

De popzaal van De Cacaofabriek heeft een capaciteit van..

Bekijk alle Cacaofabriek Helmond informatie
 

Overnachten na een concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van de Cacaofabriek in Helmond? Hieronder vind je een aantal opties. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

ROUTE EN KAART

Helmond beschikt over goede aansluitingen op de A2 (Amsterdam-Maastricht-Aken-Luik) en A67 (Duisburg-Ruhrgebied-Venlo-Antwerpen). De provinciale weg N279 biedt tevens een goede verbinding met Veghel - ’s-Hertogenbosch en Asten – Meijel - Horn. Daarnaast is er een snelweg tussen Eindhoven en Helmond gelegen (A270/N270), die aan de andere zijde langs Venray tot aan Well reikt. Helmond is daarnaast..

Bekijk complete route naar Cacaofabriek Helmond
 

TICKETVERKOOP

Tickets zijn te koop via de website van De Cacaofabriek , bij grotere concerten ook via ticketmaster. Tickets zijn ook verkrijgbaar aan de kassa, deze is te vinden bij de balie in de foyer.

Bekijk alle Cacaofabriek ticketinformatie