Bazart in 2018 naar Sportpaleis

review: Bazart - 6/10 - Paard Bazart
Bazart in 2018 naar Sportpaleis
deel via whatsapp
Door op De Vlaamse band Bazart heeft voor morgen (21 oktober) nog een uitverkochte show in het Sportpaleis in de agenda staan. Vandaag kondigt de band aan terug te keren naar Antwerpen in 2018. Op 20 oktober 2018 is de band weer live te zien op het podium van het Sportpaleis.

Bazart met hun hedendaagse, donkere, dromerige en Nederlandstalige indiepop gaat hard, vooral in thuisland België. Met hun debuutplaat Echo dat uit kwam eind vorig jaar heeft de band al op verschillende grote festivals gestaan zoals Appelpop, Dour festival en Rock Werchter. Ook verkoopt de band met hitnummers als 'Goud', 'Chaos' en 'Nacht' door heel Nederland en België shows uit.

Kun je niet wachten tot volgend jaar om Bazart live te zien? Op 24 november spelen ze een show in de Tivolivredensburg te Utrecht en op 26 november spelen ze nog een show in het Tilburgse 013.

Tickets voor de show in het Sportpaleis kosten tussen de 37,- en 45,- euro (incl. servicekosten) en gaan op vrijdag 25 oktober om 14:00 uur in de voorverkoop via de website van het Sportpaleis.
deel via whatsapp
Jaqqq

TOURAFSLUITING IN PARADISO VOOR JACQUELINE GOVAERT Jacqueline Govaert begint het komende jaar met een tour langs onder meer...

Sam Smith

ZIGGO DOME EN SPORTPALEIS VOOR SAM SMITH Zanger Sam Smith werd bekend met zijn samenwerkingen met o.a. Disclosure ('...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.

GERELATEERD NIEUWS