Muziekfestival PopMonument keert terug naar Veere met o.a. Jett Rebel en Pitou

Jett Rebel
Muziekfestival PopMonument keert terug naar Veere met o.a. Jett Rebel en Pitou
Door MartinaFagel op 14 mei 2024 - 12:18 Na twee uitverkochte edities (2021 en 2022) keert muziekfestival PopMonument deze zomer weer terug naar Veere. Op zaterdag 15 juni worden festivalbezoekers meegenomen op een muzikale reis in en langs monumentale gebouwen, met bijzondere muziek, kunst en verhalen.

In en rondom de imposante Grote Kerk Veere vinden diverse optredens plaats van bekende en talentvolle artiesten. Naast de Grote Kerk zijn ook onder andere het Stadhuis, de Kleine Kerk en de Zeemanskamer monumenten die meedoen. De eerste namen van het programma zijn bekend. Jett Rebel, Pitou, Porcelain id, Amatorski en KIND HUMAN komen op zaterdag 15 juni naar het pittoreske Zeeuwse stadje. De laatste namen volgen binnenkort, samen met het tijdschema.

De kaartverkoop is gestart. Een regulier festivalticket kost 35,00 euro. Voor jongeren t/m 27 jaar oud zijn een gelimiteerd aantal goedkopere tickets van 25,00 euro verkrijgbaar. Met een ticket krijgt de bezoeker toegang tot alle monumenten, muziek en kunst. Het festival begint zaterdag 15 juni om 19.00 uur en duurt tot ongeveer 00.00 uur.

Wil jij hier bij zijn?
Bestel via deze link jouw ticket voor Muziekfestival PopMonument in Veere


Ga je net zo hard op concerten als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefTindersticks news

TINDERSTICKS KOMT MET NIEUW ALBUM EN BIJBEHORENDE...Na vijf jaar kondigt de Britse band Tindersticks hun nieuwe album 'Soft...

Julia Jacklin

JULIA JACKLIN VOOR SOLOCONCERT NAAR JACOBIKERK UTRECHT Sinds de release van haar debuutalbum ‘Don’t Let the Kids Win’ in 2016, heeft...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.