Julia Jacklin voor soloconcert naar Jacobikerk Utrecht

Julia Jacklin
Julia Jacklin voor soloconcert naar Jacobikerk Utrecht
Door MartinaFagel op 14 mei 2024 - 11:59 Sinds de release van haar debuutalbum ‘Don’t Let the Kids Win’ in 2016, heeft Julia Jacklin een indrukwekkende reputatie opgebouwd als songwriter. Zowel sober en rauw als los en speels: de indie-superster verkent in haar teksten op sublieme wijze de grenzen van intimiteit. Met haar latere albums ‘Crushing’ en ‘PRE PLEASURE’ heeft ze niet alleen bewondering opgewekt, maar ook stevig haar plek verankerd in de indie-scene. Met een authentieke samenkomst van dromerige indiepop en betekenisvolle alt-country, heeft ze een trouwe fanbase opgebouwd en blijft ze de grenzen van indiemuziek verkennen.

Na vele tours met haar band, gaat Julia Jacklin nu op solotournee. Op vrijdag 27 september staat Julia Jacklin in de Jacobikerk in Utrecht. Tickets voor dit concert gaan aanstaande vrijdag 17 mei om 10:00 in de verkoop. De ticketprijs is € 24.50 inclusief servicekosten.

Koop hier tickets voor Julia Jacklin op 27 september in de Jacobikerk te Utrecht. Wil je een email ontvangen als de voorverkoop begint? Dat kan! Stel hier een ticktetreminder in.
Wekelijks het belangrijkste concertnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefBestel tickets Julia Jacklin in Jacobikerk
Tickets Julia Jacklin
vr 27 sep
Jacobikerk, Utrecht
€ 24,00
popmonument

MUZIEKFESTIVAL POPMONUMENT KEERT TERUG NAAR VEERE...Na twee uitverkochte edities (2021 en 2022) keert muziekfestival PopMonument...

Chef’Special

CHEF'SPECIAL GEEFT EXTRA SHOW IN AFAS LIVE Chef'Special staat op 10 oktober dit jaar in een inmiddels uitverkochte...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.