Ziggo Dome en Sportpaleis voor Sam Smith

Sam Smith news_groot
Ziggo Dome en Sportpaleis voor Sam Smith
Door Cartman91 op 20 oktober 2017 - 10:51 Zanger Sam Smith werd bekend met zijn samenwerkingen met o.a. Disclosure ('Latch') en Naughty Boy ('La La La') en zijn eigen muziek ('Money on My Mind' en I'm Not The Only One). Op 3 november komt zijn nieuwe plaat The Thrill Of It All uit en begin volgend jaar gaat hij op de Europese tour onder diezelfde naam.

België en Nederland worden hierbij niet overgeslagen, op 4 mei staat de Britse singer-songwriter eerst in het Sportpaleis te Antwerpen en een dag later, op bevrijdingsdag (5 mei) in de Amsterdamse Ziggo Dome.

Tickets voor deze concerten gaan vanaf 27 oktober om 10:00 uur van start. Kaartjes voor de Belgische show kosten tussen de 46 en 66 euro, Ziggo Dome kaarten kosten dan tussen de 40 en 60 euro.

Als je voor het concert in de Ziggo Dome de start van de kaartverkoop niet wil missen, dan meld je je aan voor onze ticketreminder. Voorafgaand aan de verkoop vind je een herinnering van ons terug in je mailbox!



Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Bazart

BAZART IN 2018 NAAR SPORTPALEISDe Vlaamse band Bazart heeft voor morgen (21 oktober) nog een uitverkochte...

Sofi Tukker 1

VOOR EEN GRAMMY GENOMINEERDE SOFI TUKKER IN FEBRUARI... Het uit New York afkomstige duo Sophie Hawley-Weld en Tucker Halpern had met...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.