Five Finger Death Punch mag geflopt optreden herkansen met In Flames en Of Mice & Men

Five Finger Death Punch
Five Finger Death Punch mag geflopt optreden herkansen met In Flames en Of Mice & Men
deel via whatsapp
Door op Zojuist zijn er nieuwe shows aangekondigd voor Five Finger Death Punch. De metalband komt met In Flames en Of Mice & Men naar AFAS Live en Lotto Arena.

De band heeft nog veel goed te maken. Five Finger Death Punch trad gister namelijk op in 013 maar om nog onduidelijke redenen verliep het uitverkochte concert niet zoals zou moeten.

Zanger Ivan Moody kwam tien minuten te laat op (waardoor de zang tijdelijk door een onbekende zanger opgevangen werd), tussen de nummers door verdween de band steeds van het podium, er werd uit de maat gespeeld en er leek onderling ruzie te zijn. Veel korter dan gepland stopte de band met de show en lieten de 3000 fans met vraagtekens achter. Het team van 013 is in gesprek met het management van de band over hoe dit heeft kunnen gebeuren.

Vorige week op Pinkpop speelde de band nog een behoorlijke show. We hopen dat Five Finger Death Punch in december zijn zaakjes op orde heeft en met In Flames en Of Mice & Men een volwaardige show neerzet. In 2015 deed de band het ook goed in de AFAS Live (toen nog Heineken Music Hall) met Papa Roach.

De shows:
14-12 - Lotto Arena, Antwerpen
15-12 - Afas Live, Amsterdam (tickets)

Kaarten gaan volgens In Flames zelf vanaf vrijdag 16 juni in de voorverkoop via deze link op Ticketmaster.

De voorverkoop voor de show in de Lotto Arena start maandag 19 juni om 11:00 uur. Tickets kosten 42 euro inclusief servicekosten.deel via whatsapp
Katy Perry

EXTRA SHOW VAN KATY PERRY IN ZIGGO DOMEDe kaartverkoop van het concert van Katy Perry in Ziggo Dome gaat zo goed...

Zanger De Staat

TWEE UNIEKE 'IN THE ROUND' SHOWS VAN DE STAAT IN... Op 18 en 19 november geeft De Staat bijzondere shows in Nijmegen. Bij het...

REACTIES

Avatar romy74
di 13 jun 2017 12:21

romy74 dan zu het wel net zou netjes zijn dat de bezoekers van gister op vertoon van kaart flinke korting zou mogen krijgen . want wat ze gisteren deden dat kon echt niet amateurisme van de hoogste plank

 0
Avatar elmojfk
do 15 jun 2017 10:59

elmojfk Na de show in 013 en geen excuses van de band sla ik deze even over.
Zeker nu Ivan weg is, laat eerst maar eens zien hoe ze hier boven op komen. Want man dit was het slechtste concert waar ik ooit geweest ben.

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.

GERELATEERD NIEUWS