The Dirty Daddies komen in 2025 naar Ahoy en Afas Live

review: The Dirty Daddies - 20/04 - AFAS Live The Dirty Daddies
The Dirty Daddies komen in 2025 naar Ahoy en Afas Live
Door noasgallery op 22 april 2024 - 11:11 The Dirty Daddies heeft aangekondigd dat ze op zaterdag 15 maart 2025 een concert geven in Ahoy Rotterdam. Ook spelen ze op zaterdag 29 maart 2025 in de AFAS Live in Amsterdam. Het wordt de vierde keer dat ze in AFAS Live staan. Afgelopen weekend was onze fotograaf Ans van Heck daar aanwezig en maakte deze foto's van het uitverkochte Dirty Daddies concert. Het wordt de eerste keer dat de band in Ahoy Rotterdam zal spelen.

The Dirty Daddies, opgericht in het najaar van 2012, zijn een Nederlandse coverband die sindsdien actief door Nederland, België en Duitsland toeren. De zeven bandleden, gehuld in kenmerkend wit, hebben hun reputatie gekregen met hun unieke medleys waarbij hoogtepunten uit bestaande nummers samensmelten tot lange mixen. De band staat bekend om het spelen van "120 nummers in 120 minuten".

De concerten
15-03-2025 - Ahoy, Rotterdam (tickets)
29-03-2025 - AFAS Live, Amsterdam (tickets)

De ticketverkoop start donderdag 25 april om 10:00.

Wil je de ticketverkoop niet missen? Stel dan hier een reminder in voor Amsterdam en/of RotterdamAltijd op de hoogte van al het concertnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefBESTEL GELIJK TICKETS VOOR DEZE CONCERTEN
Bestel tickets The Dirty Daddies in Ahoy
Tickets The Dirty Daddies
KIES TICKET
za 15 mrt
The Dirty Daddies
Ahoy, Rotterdam
za 29 mrt
The Dirty Daddies
AFAS Live, Amsterdam
Patronaat

DES ROCS IN HET NAJAAR LANGS HAARLEM EN BRUSSELNa een succesvolle tour in januari, keert Des Rocs terug met een herfsttour...

AFAS Live

30 JAAR 'ILLMATIC' VAN NAS WORDT GEVIERD IN AFAS LIVE Het is 30 jaar geleden dat de toen 20-jarige NAS het album 'Illmatic'...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.