Twee unieke 'in the round' shows van De Staat in Nijmegen

De Staat in the round
Twee unieke 'in the round' shows van De Staat in Nijmegen
Door sjoertb op 13 juni 2017 - 10:23 Op 18 en 19 november geeft De Staat bijzondere shows in Nijmegen. Bij het culturele podium De Vasim zal de band een audiovisueel spektakel neerzetten waarbij de hele ruimte gebruikt wordt. De Staat zal in het midden van het publiek spelen met het publiek rondom zich.

Torre Florim, zanger en frontman van de band legt uit: "We gaan proberen de hele tent te gebruiken. We zetten onszelf in een ongewone situatie, wat zal zorgen voor een ongewone, unieke show. Misschien raar, zoekend en vindend, ongetwijfeld niet altijd perfect, maar wel altijd spannend. We gaan nieuwe nummers debuteren, geschikt gemaakt voor deze situatie. We staan middenin het publiek dus het wordt een stuk intiemer en persoonlijker". Bron: 3FM.

Kaarten gaan op 15 juni in de voorverkoop via Ticketmaster. Hier koop je een kaartje voor 18 november en hier voor 19 november.


Wekelijks het belangrijkste concertnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Five Finger Death Punch3

FIVE FINGER DEATH PUNCH MAG GEFLOPT OPTREDEN...Zojuist zijn er nieuwe shows aangekondigd voor Five Finger Death Punch . De...

paradisoonews.jpg

GOV'T MULE MET HALLOWEEN SHOW NAAR PARADISO De Amerikaanse band Gov't Mule strijkt op dinsdag 31 oktober, tijdens...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.