Dotan kondigt Europesen solo-tour aan die eindigt in Bitterzoet

review: Dotan - 21/12 - Ziggo Dome Dotan
Dotan kondigt Europesen solo-tour aan die eindigt in Bitterzoet
deel via whatsapp
Door op De zanger Dotan kondigt aan dit najaar een maand lang op tour te gaan in Europa. De tour bestaat uit 17 shows en start 3 oktober in Dublin. Dotan is tijdens zijn tour solo te zien in onder andere London, Stockholm, Berlijn, Madrid en Parijs. In een post op Facebook geeft Dotan aan dat hij een volledig nieuw album geschreven had om deze vervolgens weg te gooien omdat het niet goed voelde. Een vandaag gereleasete single 'Bones' doet dit wel.

In 2014 bracht hij zijn debuut ‘7 Layers’ uit. Daarna groeide de singer-songwriter, met dank aan hitsingles als ‘Home’ en ‘Hungry’ snel uit tot een ster met als hoogtepunt zijn uitverkochte concert in de Ziggo Dome eind 2015.

De laatste show van nieuw aangekondigde tour is 25 oktober in Bitterzoet, Amsterdam. De kaartverkoop begint vrijdag 19 mei om 12:00 uur via Ticketmaster. Tickest kosten 22,50 excl. servicekosten. Je kan maximaal 2 tickets per persoon kopen.


deel via whatsapp
Klokgebouwnieuws

MARILYN MANSON BEHALVE NAAR TIVOLIVREDENBURG EN...De Amerikaanse shockrocker Marilyn Manson had eerder al aangekondigd naar...

AFAS Live

EXTRA CONCERT THE NATIONAL IN AFAS LIVE De Amerikaanse band The National staat op 25 oktober in AFAS Live, de...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.

GERELATEERD NIEUWS