Dotan viert 10-jarig bestaan van album '7 Layers' in Carré

dotan
Dotan viert 10-jarig bestaan van album '7 Layers' in Carré
Door Semberendsen op 08 november 2023 - 12:03 Dotan, de Amsterdamse singer-songwriter bekend van hits als 'Home,' 'Hungry,' en 'Let The River In,' kondigt een concert aan in het Koninklijk Theater Carré in Amsterdam, dat op maandag 29 januari 2024 zal plaatsvinden. Het concert markeert het tienjarig jubileum van zijn album "7 Layers," dat op 31 januari 2014 werd uitgebracht.

Het album "7 Layers" bereikte destijds de nummer 1 positie in de Nederlandse album charts en opende de deuren voor uitverkochte zalen en optredens op grote festivals zoals Pinkpop en Rock Werchter. Een hoogtepunt in zijn carrière was het uitverkopen van de Ziggo Dome.

Het aangekondigde concert in Koninklijk Theater Carré is voor Dotan een gelegenheid om het volledige "7 Layers" album live ten gehore te brengen. Tijdens het concert zal Dotan niet alleen de originele nummers van het album uitvoeren, maar ook bonus tracks en niet eerder uitgebrachte demo's.

Dotan zelf deelt zijn enthousiasme over het evenement: "Ik heb er altijd van gedroomd om het 7 Layers album nog één keer integraal live te spelen. Deze plaat is het begin geweest van alles voor mij en zal altijd extra speciaal blijven. Het is ergens gek om te beseffen dat dit alweer 10 jaar geleden is, maar des te specialer vind ik het om te voelen hoe lang mensen al met me meereizen. Het album heeft me op veel plekken gebracht in de wereld, maar uiteindelijk is er maar één echte plek waar dit moet gebeuren. Amsterdam. Home."

Tickets voor het concert zijn beschikbaar voor €34,50 en gaan in de verkoop op vrijdag 10 november om 10:00 uur via de officiële website van Koninklijk Theater Carré. Stel hier een reminder in, om zeker te weten dat je de kaartverkoop niet mist.

Koop hier tickets voor Dotan in Koninklijk Theater Carré.


Ga je net zo hard op concerten als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Suzan & Freek

SUZAN & FREEK MET NIEUWE MUZIEK OP TOUR VANAF FEBRUARI Suzan & Freek , het Nederlandse muzikale duo dat in 2018 nationaal...

EPICA_news

EPICA MET ORKEST NAAR AFAS LIVE IN SEPTEMBER In september 2024 zal de Nederlandse symfonische metalband Epica een...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.