Winnen: 2x een Róisín Murphy-pakket incl. 2 tickets voor show in Klokgebouw

Róisín Murphy
Winnen: 2x een Róisín Murphy-pakket incl. 2 tickets voor show in Klokgebouw
Door op De Ierse zangeres Róisín Murphy kennen we van haar picture-perfect electropop, disco en house met een vintage futuristische twist. Na acht jaar wachten heeft ze nu een nieuwe plaat: Hairless Toys waarop ze weer laat horen dat ze de titel Queen of Electropop waard is.

Dit jaar geeft ze één exclusieve clubshow in Nederland. Op 20 november vindt het concert plaats in het Klokgebouw in Eindhoven. Wil je graag het nieuwe album bemachtigen en met een vriend(in) naar de show toe? Lees verder!

Podiuminfo geeft namelijk 2x een Róisín Murphy-prijzenpakket weg! In het pakket zitten twee tickets voor het optreden op 20 november in het Klokgebouw en het nieuwe album!.

Om kans te maken hoef je enkel in je Agendainfo aan te geven dat je graag naar dit concert wilt. Dat doe je aan de rechterkant van deze pagina. Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam en adres en een link naar je Agendainfo profiel naar acties@festivalinfo.nl met als onderwerp 'Róisín Murphy'.

Deze actie loopt t/m 26 oktober.Tolhuistuin

KATE BOY NOGMAALS TE ZIEN IN AMSTERDAM Kate Boy komt op vrijdag 4 december naar Nederland voor een optreden in de...

Jeugd van Tegenwoordig

JEUGD VAN TEGENWOORDIG KONDIGT CLUBTOUR 2016 AAN Ze gaan lekker en ze gaan gewoon nog even door! Dit najaar staat De Jeugd...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.