Lamme Frans met 'Handjes Handjes Bloemetjesfestijn' naar Klokgebouw

Lamme Frans Handjes Handjes Bloemetjesfestijn
Lamme Frans met 'Handjes Handjes Bloemetjesfestijn' naar Klokgebouw
Door noasgallery op 15 februari 2024 - 11:18 Als carnaval al niet genoeg was, kondigt Lamme Frans het ''Handjes Handjes Bloemetjes festijn'' op zaterdag 9 november. De locatie voor dit jubileumfeest bevind zich in de klokgebouw in Eindhoven.

Lamme Frans is een carnavalsact die ontstaat in 2013. Hij is een Brabander die wel van een feestje houdt. Zodra Frans in de tent is, kan het feest beginnen en gaat het dak eraf. Als je iemand wakker ziet worden met een biertje in z’n hand, dan is het Lamme Frans.

In 2013 brengt Lamme Frans zijn eerste nummer 'Alles in een' uit. Het is een cover van Nielson. Het nummer komt op plaats 33 in de Single Top 100. Met dit nummer zet Frans zichzelf meteen goed op de kaart. Twee jaar na ‘Alles in een’ komt hij met het nummer ‘Wakker met een biertje’. Het nummer heeft inmiddels al meer dan zeven miljoen streams op Youtube & Spotify.

Lamme frans neemt nog verschillende carnaval- en feestartiesten mee naar Eindhoven. Deze worden later nog aangekondigd.

De ticketverkoop begint woensdag 28 februari om 11:11 uur s' ochtends.Tickets scoor je hier. Wil je de ticketverkoop niet missen? Stel dan hier een reminder in!




Altijd op de hoogte van al het concertnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Bestel tickets Lamme Frans in Klokgebouw
Tickets Lamme Frans
za 09 nov
Klokgebouw, Eindhoven
€ 40,91 - 45,00
Gossip - Pukkelpop news

AMERIKAANSE BAND GOSSIP NAAR TIVOLIVREDENBURG IN...De Amerikaanse indieband Gossip komt weer onze kant op. De groep staat op 8...

Massive Attack

MASSIVE ATTACK TERUG NAAR NEDERLAND IN JUNI VOOR... De wereldberoemde Britse act Massive Attack komt op donderdag 27 juni 2024...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.