concert: Selah Sue in Doornroosje

  • Selah Sue
    Indian Summer 2012
    © Gertjan van der Loo
  • Selah Sue
    Rockin Park 2012
    © Arend Jan Hermsen
DO.
08 DEC
SELAH SUE Rode Zaal, 20:15 uur Doornroosje, Nijmegen
2011
Hoofdprogramma Selah Sue
Voorprogramma Nely & Nora
Toegang 20

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op donderdag 08 december 2011.
Dat is 3095 dagen geleden.

Concert uitverkocht
Selah Sue in Doornroosje is uitverkocht.
Dit concert was uitverkocht.

EXTRA INFORMATIE

Op 4 maart verscheen het langverwachte debuutalbum van Selah Sue. Het album met de gelijknamige titel Selah Sue is geproduceerd door Patrice & Farhot. Naast haar eerste twee singles Raggamuffin en Crazy Vibes, bevat het album ook de track Mommy die is geproduceerd door de befaamde Meshell Ndegeocello en de track Please waar Cee Lo Green op meedoet.Selah Sue is geboren als Sanne Putseys in Leuven en is 21 jaar oud.
Vorig jaar tekende zij bij het Franse label Because Music, waar ook artiesten zoals Charlotte Gainsbourg, John Butler Trio en Uffie zijn getekend. Haar stem houdt het midden tussen Erykah Badu, Duffy en Amy Winehouse, maar is onmiskenbaar Selah Sue. Naar eigen zeggen schrijft ze zoals een singer-songwriter maar geeft ze er de voorkeur aan om te zingen in de stijl van black music. Soul, blues, ska, ragga of drum 'n' bass.

Foto's van Selah Sue, Nely & Nora

Foto Selah Sue te Paaspop Schijndel 2015 - vrijdag Foto Selah Sue te Eurosonic Noorderslag 2011 Foto Selah Sue te De Wereld Draait Buiten 2014 Foto Selah Sue te Selah Sue - 14/12 - Tivoli De Helling Foto Selah Sue te Selah Sue - 25/11 - Paradiso Foto Selah Sue te NN North Sea Jazz 2018 - Zondag
 
Bekijk alle 172 foto's van Selah Sue

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe zijn geweest

Leden die hier naar toe wilden