Selah Sue en St. Paul & The Broken Bones naar Den Haag voor Zuiderpark Live

St. Paul & The Broken Bones
Selah Sue en St. Paul & The Broken Bones naar Den Haag voor Zuiderpark Live
Door chloetzintzoglou op 07 maart 2022 - 10:50 Selah Sue en St. Paul & The Broken Bones zullen komende zomer te zien zijn in het Zuiderparktheater in Den Haag. Selah Sue treedt op in het Zuiderpark op 24 juni en St. Paul & The Broken Bones op 21 juli. De kaartverkoop voor de twee shows start vrijdag 11 maart.

Sanne Putseys, bekend onder de naam Selah Sue leerde haarzelf op 15-jarige leeftijd akoustisch gitaar te spelen. Op die leeftijd begon ze ook met eigen nummers te schrijven. Twee jaar later treedt ze op als jongste en enige vrouwelijke artieste tijdens het opensongcontest Open Mic-avond in Het Depot in Leuven.

De band St. Paul and The Broken Bones is een Amerikaanse band bestaande uit acht leden. In 2012 richten ze de band op. Nu hebben ze vier albums en twee EP's uitgebracht terwijl ze internationaal touren.

De voorverkoop voor Selah Sue en St. Paul & The Broken Bones begint op 11 maart om 10:00. Tickets kosten 32,95 en 34,95 euro. Stel via de onderstaande links een reminder in voor de voorverkoop. Je ontvangt een mail als die is gestart. Of koop via de ticketlinks je tickets. Alle andere shows in het Zuiderpark zijn al gestart met de verkoop. Onder andere Suzanne Vega, Ilse deLange, De Dijk en The Waterboys betreden het podium in het Zuiderparktheater. Kijk voor een volledig overzicht in onze agenda van het Zuiderparktheater.

24-06-2022 - Selah Sue - (tickets) (reminder)
21-07-2022 - St. Paul & The Broken Bones - (tickets) (reminder)




Wekelijks het belangrijkste concertnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



jon allen

JON ALLEN VOOR VIJF CONCERTEN NAAR NEDERLANDJon Allen komt met nieuwe muziek optreden in Den Bosch, Enschede, Groningen,...

ziggoDomelogo

THE CHAINSMOKERS SCHUIVEN TOUR MET SHOWS IN ZIGGO... Het bekende Amerikaanse DJ duo The Chainsmokers moet door de nog steeds...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.