Selah Sue ook naar Ancienne Belgique in april

review: Selah Sue - 04/12 - Heineken Music hall Selah Sue
Selah Sue ook naar Ancienne Belgique in april
Door melissavkoldam op 11 januari 2022 - 10:32 De Vlaamse zangeres Selah Sue brak in 2010 door met 'Raggamuffin', een vlammend nummer dat haar tot het voorprogramma van Prince in Antwerpen bracht. Met haar debuutalbum uit 2011 en de opvolger 'Reason' (2015) vestigde ze vervolgens haar naam van soul- en popdiva met een scherp randje. Na een pauze vanwege de geboorte van haar twee kinderen, keerde Selah Sue in 2020 terug met The Bedroom EP. Ook werd er een nieuw album en een tournee aangekondigd.

Met die tournee komt ze ook naar Nederland en België. De Nederlandse show in TivoliVredenburg was al eerder aangekondigd, en de kaartverkoop daarvoor is ook al gestart. Het concert vindt plaats op 21 april en een ticket kost €34,25. Een ticket voor Selah Sue in TivoliVredenburg koop je hier.

Nu is vandaag ook bekendgemaakt dat de zangeres op woensdag 27 april in de grote zaal van de Ancienne Belgique op zal gaan treden. Kaarten hiervoor gaan op vrijdag 14 januari om 10:00 uur in der verkoop en kosten €33. Wil je Selah Sue live in de Ancienne Belgique zien, koop dan hier je ticket.

Haar meest recent uitgebrachte liedjes zijn ''Free Fall'' en ''Hurray''.

Wil je de kaartverkoop niet missen?
Meld je hier aan om een ticketreminder te ontvangen.

BESTEL GELIJK TICKETS VOOR DEZE CONCERTEN
Bestel tickets Selah Sue in TivoliVredenburg
Tickets Selah Sue
KIES TICKET
do 21 apr
Selah Sue
TivoliVredenburg, Utrecht
€ 34,25
wo 27 apr
Selah Sue
Ancienne Belgique (AB), Brussel
€ 33,00 - 34,00
DeLange

DELANGE NAAR DE GROENE ENGEL, HEDON, LANTARENVENSTER...In 2020 was de eerste clubtour van DeLange helemaal uitverkocht. Een goede...

Poppodium Volt

DUITSE NEO SOULBAND RHONDA VOOR DRIE CONCERTEN NAAR... De soulvolle en expressieve stem van Milo Milone in combinatie met het...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.