Selah Sue kondigt optredens in Amsterdam en Nijmegen aan

Selah Sue
Selah Sue kondigt optredens in Amsterdam en Nijmegen aan
Door chloetzintzoglou op 27 juni 2022 - 13:56 Selah Sue kondigt twee optredens aan voor december. Op woensdag 7 december is ze te zien in Doornroosje te Nijmegen. Een week later op woensdag 14 december treedt ze op in Paradiso te Amsterdam.

In 2011 kwam Selah Sue als een wervelwind op: haar gelijknamige debuutalbum is een succes, haar tours verkopen uit en artiesten als Diplo, Childish Gambino, Cee Lo Green en J. Cole willen met haar samenwerken. De Belgische besluit dat de storm een beetje mag gaan liggen en focust zich op een rustiger pad. Zo brengt ze in 2020 de akoestische 'Bedroom EP' uit dat is geïnspireerd op het moederschap. Afgelopen week speelde de Belgische singer/songwriter nog op Pinkpop.

De voorverkoop start woensdag 29 juni om 10 uur. Stel hier een reminder in voor het concert in Nijmegen of het concert in Paradiso.

Of koop hier tickets voor het concert in Doornroosje te Nijmegen of in Paradiso te Amsterdam. Tickets kosten tussen de 33 en 36 euro.


Wekelijks het belangrijkste concertnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefBESTEL GELIJK TICKETS VOOR DEZE CONCERTEN
Bestel tickets Selah Sue in Doornroosje
Tickets Selah Sue
KIES TICKET
wo 07 dec
Selah Sue
Doornroosje, Nijmegen
€ 33,00
wo 14 dec
Selah Sue
Paradiso, Amsterdam
€ 36,00
Flemming

FLEMMING IN 2023 TERUG NAAR VIJF PODIA IN NEDERLAND Flemming is hot. De clubshows in december van de Nederlandse zanger waren...

Mart Hoogkamer

MART HOOGKAMER KONDIGT THEATERTOUR AAN LANGS 27... Mart Hoogkamer is samen met een zevenkoppige band dit najaar te zien in het...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.