concert: Black Stone Cherry in Het Depot op VRIJDAG 15 NOVEMBER 2024

  • Black Stone Cherry
    Black Stone Cherry - 3/3 - Tivoli
    © Tim van Veen
  • Black Stone Cherry
    Black Stone Cherry - 3/3 - Tivoli
    © Tim van Veen
VR.
15 NOV
BLACK STONE CHERRY 20:00 uur Het Depot, Leuven
2024
Hoofdprogramma Black Stone Cherry
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Black Stone Cherry in Het Depot
Tickets Black Stone Cherry:
vr 15 nov
Het Depot, Leuven
€ 38,00

EXTRA INFORMATIE

Black Stone Cherry werd ruim twintig jaar geleden in Kentucky opgericht door vier vrienden die zich met muziek bezig hielden als een manier om te ontsnappen aan de verveling van het dagelijks leven. Ze werden al snel een sensatie in de lokale rockscene en trokken de aandacht van grote platenlabels. In 2006 verscheen hun eerste titelloze album en sinds 'Devil and the Deep Blue Sea' (2011) vullen ze de ene na de andere zalen. Hun achtste album, 'Screamin' At The Sky', verschijnt op 29 september. Deze nieuwe release staat vol met oprechte teksten, headbangende riffs, donderende drums en een solide vertoon van talent. Absoluut de moeite waard om dit najaar live te ontdekken!

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Het Depot in Leuven. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Het Depot in Leuven? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Black Stone Cherry in Het Depot plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Black Stone Cherry

Foto Black Stone Cherry te Black Stone Cherry - 3/3 - Tivoli Foto Black Stone Cherry te Graspop Metal Meeting 2018 - Donderdag Foto Black Stone Cherry te Black Stone Cherry - 13/09 - TivoliVredenburg Foto Black Stone Cherry te Black Stone Cherry - 10/11 - 013 Foto Black Stone Cherry te Black Stone Cherry - 3/3 - Tivoli Foto Black Stone Cherry te Black Stone Cherry - 3/3 - Tivoli
 
Bekijk alle 43 foto's van Black Stone Cherry

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws