Black Stone Cherry voor exclusief concert naar Q-factory

black stone cherry
Black Stone Cherry voor exclusief concert naar Q-factory
Door RobZ op 04 december 2020 - 16:12 Op 2 november 2021 komt de Amerikaanse hardrockgigant Black Stone Cherry voor een exclusieve show naar de Q-Factory. Vlak voor de huidige pandemie bracht de band uit Kentucky haar zevende album 'The Human Condition' uit, met daarop enkele opvallend voorspellende teksten over de huidige situatie in de wereld. November volgend jaar hoopt de band dit album eindelijk live voor te kunnen stellen.

Black Stone Cherry staat bekend om de krachtige sound waarin traditionele southern rock vermengd wordt met de kenmerkende invloeden van bijvoorbeeld Led Zepellin en Soundgarden. In 2019 was de band voor het laatst in Nederland te zien. Toen stond Black Stone Cherry in Hedon, de Bosuil en 013.

Op 2 november komt Black Stone Cherry dus naar de Q-factory in Amsterdam. [url2=https://www.podiuminfo.nl/ticket/56036/nd1/Black-Stone-Cherry/Q-Factory/]Tickets zijn sinds vanochtend te koop via deze link[/url22]. Toegang tot het concert van Black Stone Cherry kost je 32 euro.

Bestel tickets Black Stone Cherry in Q-Factory
Tickets Black Stone Cherry
di 02 nov
Q-Factory, Amsterdam
€ 32,00
Royal Republic

ROYAL REPUBLIC OKTOBER 2021 RICHTING DE MELKWEGDe Zweedse rockband Royal Republic komt op 28 oktober 2021 naar de Melkweg...

3JS

NOG EENS DRIE CLUBSHOWS IN HET NAJAAR VAN 2021 VOOR 3JS Op 23 november schreven we al over de aanstaande clubtour van 3JS ....

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.