Winnen: 2x2 kaarten voor Black Stone Cherry in Hedon

Black Stone Cherry
Winnen: 2x2 kaarten voor Black Stone Cherry in Hedon
Door sjoertb op 06 juni 2019 - 13:43 Neem een beetje ACDC, Led Zeppelin en Lynyrd Skynyrd en je komt uit bij de southern hardrock van Black Stone Cherry. Afkomstig uit de Amerikaanse staat Kentucky levert de band sinds 2001 het betere gitaarwerk. De band speelde samen met bands als Def Leppard, Whitesnake en Alter Bridge en stond op festivals als Graspop en Download.

In 2018 kwam de band met hun zesde album 'Family Tree' en doet te ere van dit album een ouderwets rondje Europa waarbij ook Hedon in Zwolle.

Op 22 juli speelt Black Stone Cherry in Hedon. Wil je er graag bij zijn? Dat kan! Podiuminfo mag namelijk 2x2 kaarten weggeven!

Om mee te doen aan de wedstrijd hoef je enkel in je Agendainfo aan te geven dat je naar dit concert wilt. Dat kan aan de rechterkant van de pagina van het concert. Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam en adres en een link naar je Agendainfo profiel naar acties@festivalinfo.nl met als onderwerp 'Black Stone Cherry'.

Deze winactie loopt tot en met 12 juni.
festivalinfonieuwlogo

BINNENKORT IN DE VOORVERKOOP: O.A. TOMORROWLAND, JIM...Omdat we ons kunnen voorstellen dat je wel eens wat mist, maken wij wekelijks...

KNTXT

KNTXT VOEGT CHRIS LIEBING TOE AAN AFFICHE Op zaterdag 16 november vindt de tweede Sportpaleiseditie van KNTXT plaats....

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.