Black Stone Cherry dit najaar voor concert naar Eindhoven en Leuven

Black Stone Cherry
Black Stone Cherry dit najaar voor concert naar Eindhoven en Leuven
Door MartinaFagel op 17 juni 2024 - 12:27 De Amerikaanse hardrockers Black Stone Cherry treden 5 novemeber dit jaar in de Effenaar in Eindhoven en op 15 novemeber in Het Depot Leuven, België. Tickets voor beide concerten gaan aanstaande woensdag 19 juni om 11:00 in de verkoop.

Black Stone Cherry werd ruim twintig jaar geleden in Kentucky opgericht door vier vrienden die zich met muziek bezig hielden als een manier om te ontsnappen aan de verveling van het dagelijks leven. Ze werden al snel een sensatie in de lokale rockscene en trokken de aandacht van grote platenlabels. In 2006 verscheen hun eerste titelloze album en sinds 'Devil and the Deep Blue Sea' (2011) vullen ze de ene na de andere zalen. Hun achtste album, 'Screamin' At The Sky', verschijnt op 29 september. Deze nieuwe release staat vol met oprechte teksten, headbangende riffs, donderende drums en een solide vertoon van talent. Absoluut de moeite waard om dit najaar live te ontdekken!

Tickets zijn vanaf woensdag 19 juni om 11.00 uur verkrijgbaar. De ticketprijs ligt rond de €38,00 euro (inclusief reserveringskosten). Hieronder kan jij via de ticketlink een kaartje bestellen.

05-11-2024 - Black Stone Cherry - Effenaar, Eindhoven (tickets)
15-11-2024 - Black Stone Cherry - Het Depot, Leuven (tickets)
Ga je net zo hard op concerten als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefBESTEL GELIJK TICKETS VOOR DEZE CONCERTEN
Bestel tickets Black Stone Cherry in Effenaar
Tickets Black Stone Cherry
KIES TICKET
di 05 nov
Black Stone Cherry
Effenaar, Eindhoven
€ 32,50
vr 15 nov
Black Stone Cherry
Het Depot, Leuven
€ 38,00
Airbourne

AIRBOURNE MAART VOLGEND JAAR TE ZIEN IN GENT EN ARNHEM Airbourne is een Australische hardrockband ontstaan in Warrnambool,...

Crowded House

CROWDED HOUSE IN OKTOBER WEER NAAR NEDERLAND EN BELGIË Dit najaar komt de band Crowded House met hun 'The Gravity Stairs' tour...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.