concert: Focus in ECI Cultuurfabriek op ZATERDAG 18 MEI 2024

  • Focus
    Baroeg Open Air 2013
    © Monica Duffels
  • Focus
    Baroeg Open Air 2013
    © Monica Duffels
ZA.
18 MEI
FOCUS 20:00 uur ECI Cultuurfabriek, Roermond
2024
Hoofdprogramma Focus
Toegang 24,00

Podium Cadeaukaart

Podium Cadeaukaart

Dit podium accepteert de Podium Cadeaukaart, dé cadeaukaart voor theater en concert. Inwisselbaar bij 300+ podia in Nederland en België. Leuk om cadeau te geven! Bestel hier.

EXTRA INFORMATIE

Focus bestaat inmiddels ruim een halve eeuw en nog altijd is de legendarische band ‘alive & kicking’. Het muziekplatform 3voor12 schreef over een recent optreden: “Focus laat een zwaar voldaan publiek achter” en “Meer dan vijftig jaar nationale progrocktrots kwam, zag en overwon”.

Met een volstrekt unieke vorm van progressieve rock manifesteerde Focus zich in de eerste helft van de zeventiger jaren als het succesvolste en meest gewaardeerde exportproduct van de Nederlandse popmuziek. De hoofdzakelijk instrumentale hits ‘Hocus Pocus’, ‘House Of The King’ en ‘Sylvia’ hebben zich als tijdloos bewezen. Albums als ‘Moving Waves’, ‘Focus 3’ en ‘Hamburger Concerto’ staan te boek als monumentaal.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in ECI Cultuurfabriek in Roermond. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van ECI Cultuurfabriek in Roermond? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Focus in ECI Cultuurfabriek plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Focus

Foto Focus te Baroeg Open Air 2013 Foto Focus te Baroeg Open Air 2013 Foto Focus te Focus - 28/03 - Luxor Live Foto Focus te Focus - 28/03 - Luxor Live Foto Focus te Baroeg Open Air 2013 Foto Focus te Focus - 28/03 - Luxor Live
 
Bekijk alle 16 foto's van Focus

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws