Winnen: 2x2 kaarten voor Focus + The Muff in Baroeg

Focus
Winnen: 2x2 kaarten voor Focus + The Muff in Baroeg
Door sjoertb op 22 november 2018 - 15:00 In de jaren zeventig maakte Focus een flinke indruk op het Nederlandse muzikale landschap. MEt name 'Hocus Pocus' en 'Sylvia' zijn verankerd in de muziekgeschiedenis.

Sinds het begin van de nieuwe eeuw is Focus weer terug op het podium. Op 7 december treedt de band op in Baroeg, Rotterdam. The Muff verzorgt het voorprogramma.

Wil je er graag bij zijn? Dat kan! Podiuminfo mag namelijk 2x2 kaarten weggeven ervoor!

Om mee te doen aan de wedstrijd hoef je enkel in je Agendainfo aan te geven dat je naar dit concert wilt. Dat kan aan de rechterkant van de pagina van het concert. Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam en adres en een link naar je Agendainfo profiel naar acties@festivalinfo.nl met als onderwerp 'Focus'.

Deze winactie loopt tot en met 28 november.Hippe Gasten

HIPPE GASTEN OP TOUR MET NIEUW ALBUM 'KOMKOMMERMAARBIJ'Vanaf 9 december gaat de band Hippe Gasten op tour door Nederland. Ze...

Broken Brass Ensemble

BROKEN BRASS ENSEMBLE OP TOUR MET NIEUW ALBUM Vanaf februari trekt Broken Brass Ensemble door Nederland. De groep zal...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.