Winnen: 3x2 kaarten voor Focus in de Bosuil

Door JT1990 op 17 januari 2012 - 16:38 Hocus Pocus, Sylvia en House of the King zijn een greep uit de grootste hits van de band Focus! Focus is vooral bekend uit de jaren ’70 en deze Nederlandse progressieve rockband komt in februari 2012 weer met een nieuwe cd! Op zaterdag 7 april staan ze daarom op het podium van De Bosuil met twee van de originele leden: Thijs van Leer en Pierre van der Linden!

Focus is vooral bekend door hun instrumentale muziek met invloeden uit diverse hoeken, waaronder de klassieke muziek, jazz en rock. In 1969 is de band opgericht door zanger en fluitist Thijs van Leer en tijdens de hoogtijdagen van Focus speelde ook Jan Akkerman in de band. In 1970 bracht Focus zijn eerste cd uit genaamd Focus plays Focus, daarna volgden er nog veel meer.
De laatste cd New Skin is uitgebracht in 2006 en in die bezetting heeft de groep een paar succesvolle internationale tournees gedaan met onder andere een tour in Zuid-Amerika. In de loop der jaren heeft de band een aantal veranderingen in bezetting gehad en nu bestaat de band uit: Thijs van Leer, Pierre van der Linden, Menno Gootjes en Bobby Jacobs.

Opvallend is dat de hit Hocus Pocus zelfs wordt gecoverd door bands als Iron Maiden, Foo Fighters en Marillion. Ook bij het reclame spotje van Nike voor het WK 2010 is dit nummer gebruikt als achtergrondmuziek en deze is al bijna een miljoen keer bekeken! Nu komt de band met een nieuwe cd en zoals Thijs van Leer eens heeft gezegd over de muziek van Focus: "Our music is evolution, not revolution", dus we zijn benieuwd naar het resultaat!

Podiuminfo mag 3x2 kaarten weggeven voor het concert van Focus in de Bosuil op zaterdag 7 april!

Het enige wat je hoeft te doen is aangeven in je Agendainfo dat je Focus niet wil missen (Dat doe je aan de rechterkant van deze pagina). Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam, je adresgegevens en een link naar je Agendainfo profiel naar acties@festivalinfo.nl met als onderwerp 'Focus'.

Let wel: Meedoen met deze winactie kan t/m dinsdag 24 januari.eddieveddernews

EXTRA DINSDAG- EN WOENSDAGKAARTEN PEARL JAMDe twee Nederlandse concerten van Pearl Jam zijn vandaag opnieuw in de...

dejeugdnews

DE JEUGD VAN TEGENWOORDIG NAAR AMSTERDAMSE AIR Zaterdag 28 januari gaat in AIR de nieuwe clubtour van De Jeugd van...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.