concert: Selah Sue in Openlucht Theater Amsterdamse Bos op ZONDAG 26 MEI 2024

  • Selah Sue
    Indian Summer 2012
    © Gertjan van der Loo
  • Selah Sue
    Rockin Park 2012
    © Arend Jan Hermsen
ZO.
26 MEI
SELAH SUE 20:00 uur Openlucht Theater Amsterdamse Bos, Amstelveen
2024
Hoofdprogramma Selah Sue
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Selah Sue in Openlucht Theater Amsterdamse Bos
Tickets Selah Sue:
Weet waar je koopt!
zo 26 mei
Openlucht Theater Amsterdamse Bos, Amstelveen
€ 46,00

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

Op zondag 26 mei staat niemand minder dan Selah Sue op het podium van het Bostheater! Deze Belgische singer-songwriter staat bekend om haar soulvolle stem en veelzijdige muziekstijl.

Sanne Putseys, beter bekend als Selah Sue, begon al op 15-jarige leeftijd met het bespelen van de akoestische gitaar en het schrijven van haar eigen nummers. Met invloeden van soul, reggae, funk en pop heeft ze een eigen, herkenbare sound gecreëerd. Ze brak door met hits als 'Raggamuffin' en 'This World', waarmee ze wereldwijd erkenning kreeg.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Openlucht Theater Amsterdamse Bos in Amstelveen. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Openlucht Theater Amsterdamse Bos in Amstelveen? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Selah Sue in Openlucht Theater Amsterdamse Bos plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Selah Sue

Foto Selah Sue te Selah Sue - 01/12 - 013 Foto Selah Sue te Selah Sue - 24/06 - Zuiderparktheater Foto Selah Sue te Selah Sue - 01/09 - Openluchttheater Hertme Foto Selah Sue te PITCH Festival Foto Selah Sue te Songbird Festival 2016 - Zondag Foto Selah Sue te Selah Sue - 01/09 - Openluchttheater Hertme
 
Bekijk alle 207 foto's van Selah Sue

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws