concert: Madness in De Oosterpoort op DONDERDAG 19 SEPTEMBER 2024

  • Madness
    Indian Summer 2012
    © Gertjan van der Loo
  • Madness
    Indian Summer 2012
    © Gertjan van der Loo
DO.
19 SEP
MADNESS Grote zaal, 20:00 uur De Oosterpoort, Groningen
2024
Hoofdprogramma Madness
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Madness in De Oosterpoort
Tickets Madness:
Weet waar je koopt!
do 19 sep
De Oosterpoort, Groningen
€ 59,60

Podium Cadeaukaart

Podium Cadeaukaart

Dit podium accepteert de Podium Cadeaukaart, dé cadeaukaart voor theater en concert. Inwisselbaar bij 300+ podia in Nederland en België. Leuk om cadeau te geven! Bestel hier.

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

Zeg je ska, dan zeg je Madness en zeg je Madness dan zeg je Britse skapopgigant met een enorm repertoire waarmee ze al sinds de jaren tachtig vele festivalweides en zalen compleet ondersteboven spelen. Natuurlijk helpen de iconische hits van de band, zoals One Step Beyond, Our House, Baggy Trousers, Embarrassment en Night Boat To Cairo hierbij. En dat terwijl dit nog maar een kleine greep is uit de enorme catalogus die inmiddels uit maar liefst 16 (!!!) albums bestaat. De live shows van ‘The Nutty Boys’ hebben een legendarische status en als je je laatste wapenfeit Theatre Of The Absurd Presents C’est La Vie noemt, kan de gelijknamige tour dit alleen nog maar bevestigen. Donderdag 19 september kun je het zelf meemaken in Groningen, dan presenteren we namelijk Madness in Martiniplaza!

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in De Oosterpoort in Groningen. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van De Oosterpoort in Groningen? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Madness in De Oosterpoort plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Madness

Foto Madness te Madness - 14/11 - TivoliVredenburg Foto Madness te Bospop 2017 - Zondag Foto Madness te Madness - 01/04 - AFAS Live Foto Madness te Madness - 6/12 - 013 Foto Madness te Appelpop 2013 Foto Madness te Sziget 2010
 
Bekijk alle 156 foto's van Madness

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe willen