Madness naar Groningen voor exclusieve show in september

Madness AFAS Live 2019 Marc de Jong
Madness naar Groningen voor exclusieve show in september
Door Semberendsen op 16 januari 2024 - 12:24 De Britse skapopgigant, Madness, zal op donderdag 19 september 2024 het podium betreden in Martiniplaza, als onderdeel van hun Theatre Of The Absurd Presents C'est La Vie tour. Dit gaat het enige optreden in Nederland worden.

Opgericht in de jaren tachtig, heeft Madness een indrukwekkend repertoire opgebouwd dat het publiek door de decennia heen heeft meegesleept. Iconische hits zoals "One Step Beyond," "Our House," "Baggy Trousers," "Embarrassment," en "Night Boat To Cairo" hebben de band een blijvende invloed gegeven.

Het driemaal Brit Award-winnaars brachten in november 2023 hun dertiende studioalbum uit, "Theatre of the Absurd Presents C'est la Vie," dat meteen de nummer één positie bereikte in het Verenigd Koninkrijk.

De kaartverkoop voor dit Nederlandse optreden begint op vrijdag 18 januari om 12:00 uur, en tickets zijn verkrijgbaar voor een prijs van 59,60. De kaartverkoop niet missen? Stel hier een reminder in.

Koop hier kaartjes voor Madness in Spot Groningen



Ga je net zo hard op concerten als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Bestel tickets Madness in De Oosterpoort
Tickets Madness
do 19 sep
De Oosterpoort, Groningen
€ 59,60
Patronaat news

CHO KONDIGT DRIE EXTRA SHOWS AAN VOOR KOMENDE...Cho kondigde onlangs drie extra data aan voor zijn aankomende tour. Eerder...

013tilburgklein

MARC BROUSSARD KONDIGT 'CARENCRO 20TH ANNIVERSARY... Marc Broussard, de muzikant uit Louisiana, heeft aangekondigd dat hij in 2024...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.