In the picture: Madness, DJ Paul Elstak, Naaz, De Kast, Snelle, Bløf, Flying Colors en Balthazar

De Kast - AFAS Live news_groot
In the picture: Madness, DJ Paul Elstak, Naaz, De Kast, Snelle, Bløf, Flying Colors en...
Door Cartman91 op 18 december 2019 - 13:18 Het jaar 2019 zit er al bijna op, vandaag dan ook onze laatste rubriek van 'in the picture' voor dit decennium, uiteraard gaan we in 2020 vrolijk door met deze rubriek. Dan ook weer met festivals die voor de deur staan. Voorlopig moeten we het doen met concerten, daar is natuurlijk ook niks mis mee! Bij deze optredens zijn regelmatig onze fotografen aanwezig om mooie kiekjes te maken. Hierbij dan ons wekelijkse overzicht, met deze week onder andere Madness, DJ Paul Elstak, Naaz, De Kast, Snelle, Bløf, Flying Colors en Balthazar.


Madness (AFAS Live)

Madness (foto: Marc de Jong)


Madness, de ska-helden van de jaren '80 stonden afgelopen week in de AFAS Live. Deze Britse formatie is bekend van hits als Baggy Trousers, It Must Be Love, Night Boat To Cairo, One Step Beyond..., House Of Fun en Our House. Ongetwijfeld dat deze hits de revue passeerden! Kijk hier voor het volledige fotoverslag van Madness.


DJ Paul Elstak (Gelredome)

DJ Paul Elstak (foto: Serge Hasperhoven)


DJ Paul Elstak zit alweer 25 jaar in het vak en dat werd in de Gelredome te Arnhem groots gevierd, met gastoptredens van onder Jebroer, Mental Theo, The Partysquad en 2 Brothers On The 4th Floor. Festivalinfo was erbij op dit feestje. Voor het volledige verslag van DJ Paul Elstak neem je hier een kijkje.


Naaz (Bitterzoet)

Naaz (foto: Larissa Pronk)


Eerder dit jaar bracht zangeres Naaz haar tweede album (The Beautiful Struggle) uit, met daarop de hit Taped. Afgelopen week mocht ze aantreden in een uitverkochte Bitterzoet. Bekijk ook het complete verslag van het concert.


De Kast (AFAS Live)

De Kast (foto: Ans van Heck)


De Friese formatie De Kast bestaat al 30 jaar en nog altijd in dezelfde bezetting. Dit feestje werd afgelopen week gevierd in AFAS Live te Amsterdam. Bekijk hier het volledige fotoverslag van het concert van De Kast in AFAS Live.


Snelle (Melkweg)

Snelle (foto: Larissa Pronk)


Rapper Snelle speelde op 14 december zijn tot nu toe grootste show in de Melkweg, hier komt echter verandering in. Want aan het einde van de show maakt hij zelf bekend volgend jaar naar de AFAS Live te komen. Neem ook eens een kijkje bij het volledige verslag van het optreden in de Melkweg.


Bløf (Ahoy)

Bløf (foto: Anja de Bruijn)


In 2018 gaf de Zeeuwse band Bløf met succes optredens in Ahoy. Goede reden voor de band om het dit jaar nog eens dunnetjes over te doen. Op 14 december was het zover, toen mocht de band een optreden geven in de Rotterdamse evenementenhal. Bekijk ook het complete fotoverslag van de show in Ahoy.


Flying Colors (013)

Flying Colors (foto: Bernard Bodt)


013 wordt door Flying Colors zo een beetje als een tweede thuis beschouwd. Niet zo gek dus dat ze daar weer eens te bewonderen waren, op 13 december. Bekijk de fotoreportage van het concert.


Balthazar (BE) (TivoliVredenburg)

Balthazar (BE) (foto: Josefine Degenaar)


Na een sabbatical stond de Belgische band Balthazar weer eens op het podium. De Vlamingen traden op 12 december op in een uitverkochte TivoliVredenburg. Neem een kijkje bij het fotoverslag van Balthazar in TivoliVredenburg.


Afgelopen week waren we verder nog bij concerten van The Iron Maidens in de Melkweg, Maiden United in de Peppel, The Exploited in Little Devil, Snelle in Doornroosje, New Model Army in de Melkweg, Parov Stelar in AFAS Live en Bishop Briggs in de Melkweg.

Hier vind je al onze concertverslagen. Voor meer festivalverslagen ga je naar deze pagina.JulesDeelder

DICHTER, NACHTBURGEMEESTER EN JAZZ-ARTIEST JULES...De bekende Rotterdamse dichter Jules Deelder is na een kort ziekbed...

Snelle

SNELLE IN 2020 NAAR AFAS LIVE VOOR ZIJN GROOTSTE... Snelle geeft in 2020 zijn grootste soloconcert ooit in Amsterdam. Op 17...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.