concert: Altın Gün in TivoliVredenburg op DONDERDAG 23 MEI 2024

  • Altın Gün
    Best Kept Secret 2018 - dag 1
    © Anne-Marie Kok
  • Altın Gün
    Best Kept Secret 2018 - dag 1
    © Anne-Marie Kok
DO.
23 MEI
ALTIN GÜN Ronda, 20:00 uur TivoliVredenburg, Utrecht
2024
Hoofdprogramma Altın Gün
Concert uitverkocht
Altın Gün in TivoliVredenburg is uitverkocht.
Helaas! Volgens onze informatie
is dit concert uitverkocht.
do 23 mei
Altın Gün
TivoliVredenburg, Utrecht
€ 31,75

Podium Cadeaukaart

Podium Cadeaukaart

Dit podium accepteert de Podium Cadeaukaart, dé cadeaukaart voor theater en concert. Inwisselbaar bij 300+ podia in Nederland en België. Leuk om cadeau te geven! Bestel hier.

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Volgens onze informatie is dit concert uitverkocht. Mogelijk worden er op Ticketswap nog wel tickets voor Altın Gün aangeboden.

EXTRA INFORMATIE

Altın Gün brengt de Turkse psychedelische folkrock uit de seventies op onweerstaanbare wijze weer tot leven. De band bestaat uit muzikanten met zeer diverse achtergrond, van Nederlands en Turks tot Indonesisch. Obscure classics uit het genre worden door Altın Gün (Turks voor ‘gouden dag’) opgefunkt met andere maatsoorten, zoemende bassen, zwoele orgels en stevige riffs van het luit-achtige instrument de saz. Na lovende recenties voor tweede album Gece (2019) verscheen Yol (2022), waarop ook een internationaal, poppy en dromerig geluid klinkt. Met eveneens in 2022 uitgebracht bonusalbum Alem laat de band horen ook elektronisch en dansbaar te zijn. Dit jaar gaat Altın Gün terug naar hun originele sound met het album Aşk. De aanstekelijke energie van hun liveoptredens weten ze dit keer zó goed vast te leggen, dat het bijna een livealbum lijkt!

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in TivoliVredenburg in Utrecht. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van TivoliVredenburg in Utrecht? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Altın Gün in TivoliVredenburg plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Altın Gün

Foto Altın Gün te Altın Gün - 29/04 - Patronaat Foto Altın Gün te Spot Festival 2018 Foto Altın Gün te Pinkpop 2023 - Vrijdag Foto Altın Gün te Paleo Festival 2018 Foto Altın Gün te Lowlands 2022 - zaterdag Foto Altın Gün te Bevrijdingsfestival Overijssel 2023
 
Bekijk alle 80 foto's van Altın Gün

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe willen