Altın Gün kondigt 2024-tourdata aan voor België en Nederland

review: Altın Gün - 29/04 - Patronaat Altın Gün
Altın Gün kondigt 2024-tourdata aan voor België en Nederland
Door KayleeV op 24 oktober 2023 - 12:23 Altın Gün brengt Turkse psychedelische folkrock uit de jaren zeventig tot leven. De band, bestaande uit muzikanten met diverse achtergronden, waaronder Nederlands, Turks en Indonesisch, geeft obscure klassiekers uit het genre, een frisse twist met verschillende maatsoorten, pulserende bassen, sensuele orgels en pittige riffs van de saz, een luit-achtig instrument. Tijdens hun tour in 2024 zullen ze op 13 april 2024 naar Ancienne Belgique in Brussel komen en op 23 mei 2024 naar TivoliVredenburg in Utrecht.

Na het uitbrengen van hun tweede album 'Gece' in 2019, verrasten ze met 'Yol' in 2022, dat een internationaal, poppy en dromerig geluid omarmde. Met het bonusalbum 'Alem' uit datzelfde jaar liet de band zien dat ze ook elektronische en dansbare vibes omarmen. Dit jaar keert Altın Gün terug naar hun oorspronkelijke geluid met het album 'Aşk'.

Na een succesvol optreden op Pukkelpop en een uitverkochte show in De Roma, kondigt de Amsterdamse Altın Gün een laatste tour aan met het album 'Aşk'. Ze zullen België en Nederland aandoen.

De kaartverkoop begint op 27 oktober om 10:00 uur, met ticketprijzen variërend tussen € 29,00 en € 31,75. Hier kun je tickets kopen voor het nederlandse Altın Gün concert in TivoliVredenburg & Hier kun je kaarten halen voor het Belgische Altın Gün concert in Ancienne Belgique.


Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Altın Gün in TivoliVredenburg is uitverkocht.
Helaas! Volgens onze informatie
is dit concert uitverkocht.
Declan McKenna news

SINGER-SONGWRITER DECLAN MCKENNA OP TOUR IN 2024 MET...Britse singer-songwriter Declan McKenna , bekend van zijn debuutsingle...

Vorst Nationaal news

UNDERWORLD IN MAART OOK LANGS VORST NATIONAAL, BRUSSEL De band Underworld uit de electroscene van de jaren '90 maakt zich op voor...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.