Altin Gün samen met het Metropole Orkest naar Arnhem, Amsterdam en Heerlen

Altın Gün
Altin Gün samen met het Metropole Orkest naar Arnhem, Amsterdam en Heerlen
Door PhaedraW op 23 september 2022 - 13:08 De Amsterdamse band Altin Gün komt met hun Turkse psychfolk muziek samen met het Metropole Orkest naar Musis Arnhem, Theater Carré en Parkstad Limburg.

De band speelt voornamelijk Turkse psychedelische folkrock, een genre dat in de jaren zestig en zeventig is ontstaan als mengeling van westerse rockmuziek van bands als The Doors en Led Zeppelin, en traditionele Turkse volksmuziek. Altın Gün maakt eigen interpretaties van nummers uit deze tijd. Deze band werd genomineerd voor een Grammy (voor hun tweede album Gece), werd een wereldwijde hype, werd uitgenodigd voor popfestival Coachella en staat op Fuji Rock in Japan.

Nu volgt er opnieuw een samenwerking met het Metropole Orkest. In maart gaf Altin Gün al een concert in Koninklijk Theater Carré met dit orkest. Dit smaakte blijkbaar naar meer.

Kaarten kosten tussen de 20 en 47 euro en zijn direct verkrijgbaar. Hieronder de data en gelijk de mogelijkheid om je tickets te bestellen!

06-12-2022 - Musis, Arnhem (tickets)
07-12-2022 - Koninklijk Theater Carré, Amsterdam (tickets)
16-12-2022 - Parkstad Limburg Theaters, Heerlen (tickets)




Ga je net zo hard op concerten als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Robbie Williams

ROBBIE WILLIAMS KOMT MET DE XXV TOUR NAAR HET...Al ruim 25 jaar zit Robbie Williams in het vak en dat is reden voor een...

ezra collective

BRITSE BAND EZRA COLLECTIVE IN FEBRUARI 2023 NAAR... Met hun nieuwe album 'Where I'm Meant To Be' komt de Britse band Ezra...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.