concert: Rootsriders ‣ Bob Marley Tribute in De Helling op VRIJDAG 24 MEI 2024

  • Rootsriders
    TivoliVredenburg Festival - Wij zijn 1
    © Rinse Fokkema
  • Rootsriders
    Retropop 2010
    © Stephan Mehrer
VR.
24 MEI
ROOTSRIDERS ‣ BOB MARLEY TRIBUTE De Helling, 19:30 uur De Helling, Utrecht
2024
Hoofdprogramma Rootsriders
Concert uitverkocht
Rootsriders ‣ Bob Marley Tribute in De Helling is uitverkocht.
Helaas! Volgens onze informatie
is dit concert uitverkocht.
vr 24 mei
Rootsriders feat Mo Ali ‣ Bob Marley Tribute
De Helling, Utrecht
€ 25,20

Podium Cadeaukaart

Podium Cadeaukaart

Dit podium accepteert de Podium Cadeaukaart, dé cadeaukaart voor theater en concert. Inwisselbaar bij 300+ podia in Nederland en België. Leuk om cadeau te geven! Bestel hier.

EXTRA INFORMATIE

In 2024 is het 40 jaar geleden dat Bob Marley’s album Legend verscheen: de iconische verzamelaar vol reggae-klassiekers die de popmuziek voorgoed veranderden. Hoog tijd dus voor een muzikaal eresaluut aan de aartsvader van de reggae. En wie kan dat nou beter verzorgen dan Rootsriders? De band die al jarenlang de erfenis van Bob Marley in leven houdt, en door de BBC werd verkozen tot ’s werelds beste Bob Marley tribute band. Op 24 mei zetten ze de king of reggae even terug op aarde met een muzikale ode van het allerhoogste niveau. Van Buffalo Soldier tot Stir It Up en van No Woman No Cry tot Redemption song: alle classics komen voorbij!

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in De Helling in Utrecht. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van De Helling in Utrecht? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Rootsriders ‣ Bob Marley Tribute in De Helling plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Rootsriders

Foto Rootsriders te Rootsriders 11/04 Gigant Foto Rootsriders te Rootsriders 11/04 Gigant Foto Rootsriders te Rootsriders 11/04 Gigant Foto Rootsriders te Rootsriders - 28/04 - Luxor Live Foto Rootsriders te Rootsriders 11/04 Gigant Foto Rootsriders te TivoliVredenburg Festival - Wij zijn 1
 
Bekijk alle 39 foto's van Rootsriders

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws