Rootsriders

Uit: Amsterdam - Nederland

Tribute2BobMarley is een spectaculaire live show waarmee Rootsriders door het land tourt. Deze geweldige live-act onder aanvoering van born-to-perform frontman en rasentertainer Junior brengt het publiek terug naar naar de jaren zeventig van de vorige eeuw toen Bob Marley de wereld veroverde met zijn zwoele reggaeklanken en prachtige liedjes. Niet alleen qua stem ook in gebaar doet Junior sterk terugdenken aan de Koning van de Reggae.

Deze gelegenheidsformatie bestaat uit muzikanten/zangeressen die hun sporen in de Nederlandse muziekscene hebben verdiend en werd opgericht om 1 van Europa's grootste Marley Memorial concerten in 2006 te headlinen! In het najaar van 2006 bracht een clubtour de act door heel Nederland (Melkweg, Tivoli, Patronaat, Effenaar, Waerdse Tempel, Off Corso, etc) en traden The Opposites, Ziggi, Irepeat van Beef, Caprice, Typhoon & Blaxtar, Rmxcrw, Raymzter, Jawat, Jiggy Dje, Cartes en vele anderen als gasten op in hun shows. De band is in 2007 een aantal keer voor optredens en workshops in Afrika te vinden. Eind september gaan ze voor een korte tour van 4 optredens en een aantal workshops naar Zuid Afrika. Vanaf 5 oktober begint de formatie aan een serie theatershows door heel Nederland. Met de inzamelingsactie Instrument4Africa (www.instrument4africa.hyves.nl) proberen ze dan zoveel mogelijk (niet)gebruikte muziekinstrumenten in te zamelen zodat de studenten van hun workshops ook na hun vertrek aan hun muzikale ontwikkeling kunnen blijven werken.

OUDE OPTREDENS

Beijk alle oude (256) oude optredens

KOMENDE OPTREDENS

OUDE OPTREDENS

Beijk alle oude (256) oude optredens

FOTO'S VAN Rootsriders

Foto Rootsriders te TivoliVredenburg Festival - Wij zijn 1 Foto Rootsriders te Night at the Park 2017 Foto Rootsriders te Rootsriders 11/04 Gigant Foto Rootsriders te Rootsriders 11/04 Gigant Foto Rootsriders te Rootsriders 11/04 Gigant Foto Rootsriders te TivoliVredenburg Festival - Wij zijn 1
 
Bekijk alle 21 foto's van Rootsriders

Rootsriders NIEUWS

Al het Rootsriders nieuws

IN HET FAVORIETEN LIJSTJE VAN

In het wil graag live zien lijstje van

Live gezien door: