concert: Prize Collect in V11 op ZATERDAG 04 MEI 2024

ZA.
04 MEI
PRIZE COLLECT 21:00 uur V11, Rotterdam (door: Rotown )
2024
Hoofdprogramma Prize Collect
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Prize Collect in V11
Tickets Prize Collect:
Weet waar je koopt!
za 04 mei
V11, Rotterdam
€ 12,50

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

De frisse bedroom jangle pop van Prize Collect is te herkennen aan de alom aanwezige catchy gitaar hooks, de voluptueuze basgitaarmelodieën, de luchtige zangpartijen, en de immer stuwende drums. Maar het zijn vooral de ijzersterke, slimme, compacte songs van Prize Collect die zich laten gelden. Gitaarpop om u tegen te zeggen, waarbij de vergelijkingen met Real Estate en Mac DeMarco nooit ver te zoeken zijn.

Prize Collect is het pseudoniem waaronder gitarist en liedjesschrijver Marzio Scholten zijn nieuwe muziek aan de wereld presenteert. Na talrijke succesvolle muzikale ondernemingen in de Nederlandse muziekscene, waaronder zijn werk met de indiegroep Opera Alaska en zijn Edison-genomineerde lo-fi solo gitaarproject Ruis, waagt Scholten zich met Prize Collect voor het eerst op eigen houtje aan de wereld van de indie, en hij neemt de rollen van leadzanger en frontman met gratie op zich. Hun zelfgetitelde debuutalbum staat gepland voor release begin 2024.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in V11 in Rotterdam. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van V11 in Rotterdam? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Prize Collect in V11 plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws